سه شنبه، 26 تیر 1397 - 14:31
- اندازه متن: + -  کد خبر: 13206صفحه نخست » اخبار شبکه های بهداشتشنبه، 23 دی 1396 - 11:22
تشکیل شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر در شهرستان ایذه

تشکیل شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر در شهرستان ایذهبه گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان ایذه، شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر به ریاست سمالی فرماندار ایذه تشکیل شد.

دکتر مازیار حسن زاده کیانی مدیر شبکه بهداشت و درمان و رئیس کمیته درمان شورای مبارزه با مواد مخدر در گزارشی عملکرد سه ماهه کمیته را بیان نمود و روسای کمیته های پنجگانه نیز به ارائه گزارش عملکرد خود پرداختند.

حسن زاده کیانی در راستای ارتقاء کیفی شرایط موجود به نظارت بر مراکز ترک اعتیاد و جمع آوری داروهای غیر مجاز و مخدر از سطح داروخانه و عطاری ها تاکید نمود.

وی گفت: عملکرد آزمایشگاه مواد مخدر مطلوب بوده و از مجموع نمونه های اخذ شده، 4/9 درصد مثبت اعلام گردید.

مدیر شبکه بهداشت و درمان ایذه در خصوص مراکز ترک اعتیاد دولتی گفت: از سال 94 یک مرکز مجهز دولتی جهت کلینیک ترک اعتیاد تجهیز و افتتاح شد ولی بدلیل اینکه پزشک دوره دیده نداشته ایم تاکنون نتوانستیم این مرکز را راه اندازی نماییم.

خبر فوری: دکتر سلمانزاده: تامین آب شرب، مهمترین مشکل حوزه سلامت استان