شنبه، 1 اردیبهشت 1397 - 16:14
- اندازه متن: + -  کد خبر: 13224صفحه نخست » اخبار معاونت هایکشنبه، 24 دی 1396 - 16:27
توصیه های بهداشتی مرکز بهداشت استان خوزستان در هنگام بروز پدیده وارونگی هوا

توصیه های بهداشتی مرکز بهداشت استان خوزستان در هنگام بروز پدیده وارونگی هوا1.عدم خروج غیر ضروری از منزل و محل کار مسقف به خصوص کودکان، بزرگسالان، بیماران دچار بیماری های قلبی و ریوی از جمله مبتلا یان به آسم و آلرژی و  افرادی که از لنزهای چشمی استفاده می نمایند.

2.درصورت ضرورت خروج از منزل و محل کار مسقف، حتماً یک عدد ماسک مناسب ( مدل FFP3 ) مورد استفاده قرار گیرد. در صورت عدم دسترسی به ماسک، دستمال یا پارچه ی تمیز و مرطوب استفاده گردد.

3. از انجام فعالیت های شدید بدنی مانند: ورزش های سبک و سنگین در تمام اوقات بروز پدیده آلودگی هوا خودداری شود.

4. از بکارگیری وسایط نقلیه شخصی به خصوص به صورت تک سرنشین خودداری شود و بیشتر از وسایط نقلیه عمومی استفاده گردد.

5. جلوگیری از ازدحام و ایجاد ترافیک در خیابان های پر تردد با روان سازی عبور وسایط نقلیه توسط راهنمایی و رانندگی.

6. کلیه درب ها و پنجره ها  و منافذ ورودی خانه و محل کار بسته نگه داشته شود و درب ها و پنجره ها بیش از حد  باز و بسته نشوند.

7.همکاری عمومی در خودداری از فعالیتی هایی مانند: قیر کاری، سوزاندن مواد پلاستیکی، آتش زدن لاستیک ها، زباله ها و شاخ و برگ درختان و... که منجر به افزایش آلاینده های هوا می شوند.

8.عدم مصرف سیگار و قلیان در شرایط بروز پدیده آلودگی هوا باعث کاهش اثرات نامطلوب آلاینده ها می شود.

9.به علت بخارات حاصل از مصرف مواد پاک کننده و گندزدا  توصیه می شود، مصرف این گونه مواد محدود و کنترل شده باشد.

10.تغذیه مناسب برای کاهش مضرات آلودگی هوا مهم است، به همین منظور مصرف شیر و ماست کم چرب، میوه‌ ها و سبزیجات تازه برای دفع سموم از بدن بسیار مفید است.

11.در صورت بروز تنگی تنفس و هرگونه ناراحتی قلبی-  عروقی سریعاً به نزدیکترین مرکز بهداشتی- درمانی مراجعه نمایید.

12. توصیه می شود در و پنجره منازل و ساختمان های اداری تجاری بسته نگه داشته شود و چنانچه از وسایل گرمایشی استفاده می شود نسبت به هدایت مناسب دودکش آن دقت لازم بعمل آید.

معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز

خبر فوری: جشن ازدواج دانشجویی صد زوج در دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز