دوشنبه، 30 بهمن 1396 - 18:37
- اندازه متن: + -  کد خبر: 13251صفحه نخست » اخبار معاونت هاپنجشنبه، 28 دی 1396 - 22:23
برگزاری جلسه شورای مدیران حوزه معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی اهواز

به گزارش روابط عمومی معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی اهواز، یکشنبه 24 دی ماه 96، جلسه شورای مدیران حوزه معاونت توسعه مدیریت و منابع با حضور دکتر سید احمدحسینی معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه و دیگر مدیران این حوزه در دفتر مدیریت امور پشتیبانی و رفاهی برگزار شد.

معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه ضمن تأکید بر هماهنگی و همکاری کارکنان گفت: با تلاش و همکاری توأم با همدلی می توان به نتیجه ی بهتری دست پیدا کرد.

دکتر حسینی در ادامه اظهار داشت: همه مدیران باید متناسب با شرایط بودجه ای ودر چارچوب قانونی و در راستای حل مشکلات مردم و سیستم گام بر دارند.

وی همچنین ضمن تشکر از تلاش همه مدیران در کاهش هزینه های سیستم اذعان داشت: امیدواریم بتوانیم با برنامه ریزی و دوراندیشی پاره ای از مشکلات مردم را در حوزه بهداشت ودرمان برطرف نماییم. در این جلسه در خصوص وضعیت حامل های انرژی، برنامه عملیاتی اختصاصی و مشترک، بررسی شرایط اسکان مهمانسراهای دانشگاه و ارزیابی عملکرد بحث و تبادل نظر شد.

خبر فوری: انتصاب سرپرست جدید مرکز آموزشی درمانی امام خمینی(ره) اهواز