دوشنبه، 29 مرداد 1397 - 11:19
- اندازه متن: + -  کد خبر: 13253صفحه نخست » آرشیوجمعه، 29 دی 1396 - 17:02
تعطیلی 238 مرکز متخلف عرضه قلیان در اهواز

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت، مهندس فرهاد صفدری مدیر سلامت محیط و حرفه ای مرکز بهداشت خوزستان گفت: از ابتدای امسال تاکنون 283 مرکز متخلف عرضه قلیان با همکاری نیروی انتظامی در اهواز تعطیل و بیش از 9 هزار و 500 جام قلیان نیز در اهواز ضبط و معدوم گردید.

وی افزود: به استناد بند هشت ماده یک آیین نامه اجرایی قانون جامع کنترل و مبارزه ملی با دخانیات سال 1385، عرضه و استعمال مواد دخانی در اماکن عمومی موضوع این بند مصداق تخلف از قانون است.

صفدری ادامه داد: از جمله اماکن عمومی که بند هشت به آن اشاره می کند شامل: پارک ها، قهوه خانه ها، رستوران سنتی، سفره خانه و بقیه اماکن مورد استفاده عموم مردم است.

مدیر سلامت محیط و حرفه ای مرکز بهداشت خوزستان اضافه کرد: مراکز بهداشت شرق و غرب اهواز با برنامه ریزی مشترک با پلیس اماکن عمومی و حوزه فرمانداری و دادستانی شهرستان اهواز به صورت شبانه روزی نسبت به شناسایی و برخورد با اماکن متخلف عرضه دخانیات و قلیان اقدام می کنند.

صفدری اظهار کرد:برنامه کنترل در سطح اماکن مسقف به صورت مستمر در حال اجرا است اما با توجه به حجم مشکل و میزان شیوع مصرف مواد دخانی نیازمند فعالیت بیشتر است.

وی بیان کرد: جمع آوری قلیان در پارک ها نیز انجام می شود اما عملکرد شهرداری ها باید بهبود پیدا کند چون در پارک ها تکلیف با شهرداری است.

صفدری اضافه کرد: در جاده ساحلی، حاشیه کارون، برخی پارک های محله ای و بلوار فرودگاه اهواز عرضه و سرو دوره گردی قلیان به وفور دیده می شود به طوری که با چیدن صندلی و فضا سازی، قلیان عرضه می شود.

این مقام مسئول مرکز بهداشت خوزستان در پایان گفت: شهرداری ها به استناد ماده هفت و هشت آیین نامه اجرایی قانون کنترل دخانیات مکلف به جمع آوری عرضه کنندگان قلیان در پارک ها و فضای سبز شهری هستند.

خبر فوری: مجهز شدن مجتمع خوابگاهی گلستان به سیستم برق اضطراری