سه شنبه، 29 آبان 1397 - 12:30
- اندازه متن: + -  کد خبر: 13310صفحه نخست » اخبار معاونت هاچهارشنبه، 11 بهمن 1396 - 23:10
سازوکار اسکان در منازل سازمانی دانشگاه بازنگری و ارتقاء خواهد یافت

سازوکار اسکان در منازل سازمانی دانشگاه بازنگری و ارتقاء خواهد یافتمهندس صادق مرادی مدیر امور پشتیبانی و رفاهی دانشگاه در خصوص این خبر اظهار داشت: کارکنان و اعضای هیات علمی دانشگاه از ارزشمندترین سرمایه های سازمانی هستند که تامین رفاهیات و افزایش انگیزه در انان بویژه در جامعه و جغرافیای استان خوزستان با مختصات منحصر بفرد خود در حوزه های فرهنگی، اجتماعی، امنیتی و اقلیمی یک ضرورت اجتناب ناپذیر مدیریتی است.

وی در ادامه افزود: ایجاد و توسعه فضاهای ورزشی در راستای ارتقا سلامت و نشاط کارکنان، افزایش کمی و کیفی سفرهای سیاحتی ، زیارتی، ارتقاء وضعیت بیمه تکمیلی، تجهیز و بازسازی مهمانسراها، تعمیر و مرمت منازل سازمانی و...از جمله برنامه های مورد تاکید و عنایت رئیس دانشگاه و معاونت توسعه مدیریت و منابع است.

مدیر امور پشتیبانی و رفاهی دانشگاه در ادامه اذعان داشت: نظام مند کردن اداره امور منازل سازمانی از جمله مطالبات بحق و مستمر کارکنان و اعضای هیات علمی و از دغدغه های هیات رئیسه دانشگاه بوده است. از این رو تشکیل کمیته مسکن دانشگاه به عنوان رکن سیاست گذار این حوزه در قالب شیوه نامه ای ۲۴ ماده ای متضمن" تعداد، ترکیب و شرح وظایف کمیته مسکن دانشگاه، نحوه و شرایط واگذاری موقت منازل، معیارهای ارزیابی و امتیازدهی متقاضیان، نحوه و شرایط تعمیر و تجهیز منازل، نحوه محاسبه، اخذ اجاره بها، همچنین زمان و چگونگی تخلیه، تحویل واحدهای سازمانی و...." که پیش از این در کمیته صیانت از حقوق شهروندی و سلامت اداری دانشگاه مطرح و تصویب شده بود، در ۲۴ مین جلسه هیات رئیسه دانشگاه مطرح و مقرر شد جزییات اجرایی آن تا پایان سال جاری در کمیته مسکن دانشگاه، تهیه ، تدوین و جهت اجرا از ابتدای سال ۹۷ ابلاغ گردد.

خبر فوری: هفتمین جلسه کارگروه سلامت و امنیت غذایی استان برگزار شد