سه شنبه، 29 آبان 1397 - 12:57
- اندازه متن: + -  کد خبر: 13321صفحه نخست » اخبار معاونت هاشنبه، 14 بهمن 1396 - 16:13

اطلاعیه مرکز بهداشت استان خوزستان در خصوص اپلیکیشن های مدعی دسترسی به پرونده الکترونیک سلامتبه گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت،با توجه به تبلیغات گسترده پیامکی در مورد نصب اپلیکیشن  دسترسی به پرونده سلامت، به اطلاع شهروندان گرامی میرساند که اینگونه اپلیکیشن ها هیچ ارتباطی با سیستم ارائه دهنده خدمات تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی اهواز ندارد.

همچنین گفتنی است که ثبت اطلاعات سلامت شهروندان در پرونده سلامت هر فرد، تنها در مراکز جامع خدمات و پایگاههای سلامت شهری و روستایی صورت میپذیرد و تاکید میگردد نصب و بارگزاری اطلاعات سلامت در چنین نرم افزارهایی صرف نظر از ایجاد هزینه می تواند زمینه سوء استفاده از اطلاعات شخصی افراد را فراهم آورد.

در پایان لازم به ذکر است که اطلاع رسانی آخرین اخبار حوزه سلامت استان خوزستان از طریق پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی اهواز به نشانی webda.ajums.ac.ir صورت میگیرد.

خبر فوری: هفتمین جلسه کارگروه سلامت و امنیت غذایی استان برگزار شد