سه شنبه، 27 شهریور 1397 - 23:38
- اندازه متن: + -  کد خبر: 13326صفحه نخست » اخبار معاونت هایکشنبه، 15 بهمن 1396 - 10:47
نشست توانمندسازی و هم اندیشی در راستای جلب مشارکت خیرین سلامت

نشست توانمندسازی و هم اندیشی در راستای شناسایی و جلب مشارکت خیرین سلامت با حضور مدیران پرستاری و مددکاران اجتماعی تمامی بیمارستانهای شهرستان اهواز برگزار شد .

در ابتدای این نشست دکتر جهانگیر مدیر مشارکتهای مردمی معاونت اجتماعی با بیان ویژگیهای اساسی معاونت اجتماعی بر ضرورتهای راه اندازی معاونت اجتماعی  در دانشگاههای علوم پزشکی تأکید کرد و به  ضرورت افزایش مشارکت اجتماعی در حوزه نظام سلامت و گسترش فعالیتهای مرتبط در ارتباط با خیرین و سازمانهای مردم نهاد اشاره نمود.

وی با تقدیر از فعالیتهای بعمل آمده دراین حوزه خواهان تکمیل اقدامات پیشگفت در بیمارستانها شد.

در ادامه دکتر درستان ضمن بیان تاریخچه مشارکتهای خیرین در حوزه سلامت در خوزستان و سایر استانهای کشور و اقدامات مورد نظر در این حوزه را به تفصیل مطرح نمود.

وی میزان اقدامات در عرصه خیرین حوزه سلامت در سال گذشته را قابل توجه برشمرد و گفت: برخی اقدامات قابل توجه خیرین و سمن ها بویژه در زمینه اهدای زمین برای ساخت مراکز درمانی را مورد تحسین قراردادند.

بیان اقدامات انجام شده در خصوص تأسیس مؤسسات خیریه بیمارستانی در بیمارستانهای دانشگاهی تجارب و مشکلات در این خصوص از دیگر موارد بررسی شده در این نشست بوده است.

لازم به ذکر است که بنا بر برنامه ابلاغی وزارت از این پس در بیمارستانهای دانشگاهی مؤسسات خیریه بیمارستانی با مشارکت پزشکان و کارکنان خیر تشکیل خواهد شد که عهده دار اقدامات مهمی در زمینه تأمین نیازمندیهای بیماران،همراهانشان، تقویت امکانات و تجهیزات بیمارستانی می باشند.

خبر فوری: اهداء 6 میلیارد ریالی بانوی نیکوکار به دانشگاه جهت ساخت مراکز بهداشتی