دوشنبه، 29 مرداد 1397 - 19:50
- اندازه متن: + -  کد خبر: 13327صفحه نخست » اخبار معاونت هایکشنبه، 15 بهمن 1396 - 11:23
شروع ثبت نام کارگاه‌های آموزشی تخصصی آزمایشگاهی در دانشگاه علوم پزشکی اهواز

شروع ثبت نام کارگاه‌های آموزشی تخصصی آزمایشگاهی در دانشگاه علوم پزشکی اهوازرابط شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی نهاد ریاست جمهوری در دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز از برگزاری کارگاه‌های آموزشی تخصصی در حوزه علوم آزمایشگاهی در بهمن‌ماه سال جاری خبر داد.

مهندس علی نخستین با بیان این مطلب گفت: معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز در نظر دارد مجموعه کارگاه‌های آموزشی تخصصی در حوزه علوم آزمایشگاهی را در تاریخ 24 تا 29 بهمن‌ماه سال جاری و تحت حمایت شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی و با همکاری موسسه وندا برگزار نماید.

رابط شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی در ادامه افزود: این کارگاه‌های آموزشی با هدف آشنایی با تکنیک‌ها و روش‌های کار با دستگاه در دو بخش تئوری و عملی به مدت 8 ساعت، توسط اساتید مجرب کشور برگزار می­‌شود.

همچنین بخش عملی کارگاه در آزمایشگاه جامع تحقیقات شهدای جهاد علمی اهواز برگزار می شود.

گفتنی است در پایان دوره به هر یک از شرکت‌کنندگان گواهی­نامه معتبر ارائه می­‌شود.

علاقمندان جهت ثبت­‌نام و کسب اطلاعات بیشتر می­‌توانند به وب سایت موسسه وندا مراجعه کنند و یا با شماره تلفن‌های 66157306-021  و 66069915-021 و  09106983832 تماس بگیرند.

خبر فوری: مجهز شدن مجتمع خوابگاهی گلستان به سیستم برق اضطراری