پنجشنبه، 3 خرداد 1397 - 18:07
- اندازه متن: + -  کد خبر: 13331صفحه نخست » اخبار شبکه های بهداشتیکشنبه، 15 بهمن 1396 - 13:25
پایش و ارزیابی عملکرد مرکز بهداشت شهرستان باوی

پایش و ارزیابی عملکرد مرکز بهداشت شهرستان باویبه گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان باوی، چهارشنبه 11 بهمن ماه 1396 دکتر شکرا... سلمان‌زاده رئیس مرکز بهداشت خوزستان به همراه تیم کارشناسان بهداشتی از کلیه مراکز بهداشتی درمانی شهرستان باوی بازدید کرد.

دکتر شکرا... سلمان‌زاده در راستای بازدیدهای مستمر معاونت بهداشت دانشگاه از شهرستان‌ها گفت: طی بازدید بعمل آمده از تمامی بخش‌های مختلف شهرستان باوی، به دلیل مدیریت یکپارچه و زحمت‌های بی شائبه پرسنل این مرکز، شاهد ارتقاء و پیشرفت شاخص‌های بهداشتی در منطقه بوده‌ایم.

معاونت بهداشت دانشگاه طی بازدید از کلیه واحدهای ارائه دهنده خدمات بهداشتی درمانی باوی اذعان داشت: راه اندازی برخی واحدهای جدید شامل ارتقاء واحد طب کار شهرستان، آزمایشگاه مرکز بهداشت و واحد مشاوره پیش از ازدواج نشان از ارتقاء شاخص‌های بهداشتی شهرستان نسبت به قبل بوده است.

وی در پایان خاطرنشان کرد: امید است در آینده شاهد بهبود بیش از پیش شاخص‌های بهداشتی در سطح شهرستان باوی باشیم.

خبر فوری: دکتر درستان: پیام‌رسان سلامت مهمترین بازوی سلامت و امنیت غذایی