شنبه، 1 اردیبهشت 1397 - 16:13
- اندازه متن: + -  کد خبر: 13332صفحه نخست » اخبار دانشکده هایکشنبه، 15 بهمن 1396 - 15:36
انتصاب سرپرست جدید دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی اهواز

انتصاب سرپرست جدید دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی اهوازطی ابلاغی از سوی دکتر ایرج نظری رئیس دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز دکتر سید سعید سیدیان به سمت " سرپرست دانشکده پزشکی " منصوب شد .

متن این ابلاغ به شرح ذیل می باشد:

جناب آقای دکتر سید سعید سیدیان – عضو محترم هیأت علمی دانشگاه

موضوع: ابلاغ انتصاب سرپرستی دانشکده پزشکی

با سلام و احترام،

در اجرای اختیارات حاصل از ابلاغ شماره 677/100 مورخ 11/07/1396 صادره از سوی مقام عالی وزارت برای اینجانب به ویژه مفاد بند 10 از ماده 5 آئین نامه جامع مدیریت دانشگاه­ها (مصوب شورای عالی انقلاب فرهنگی) و نظر به مراتب تعهد، دانش، تجربه و مسئولیت­پذیری که در جنابعالی سراغ می­رود، به موجب این ابلاغ به سمت سرپرست دانشکده پزشکی منصوب می­شوید.

به منظور آگاهی جنابعالی از محورهای اصلی و اولویت­های مورد نظر که برگرفته از اسناد بالادستی و نیازهای منطقه­ای می­باشند، انتظارات عمومی (یا میثاق مشترک دانشگاهیان) و اختصاصی به شرح پیوست اعلام می­شوند. بدیهی است در ارزیابی دوره­ای عملکرد آن دانشکده، میزان دستیابی به اهداف و برآورده شدن این انتظارات سهم مؤثری خواهند داشت.

ضمن ارج نهادن به تلاش­هایی که تاکنون در آن دانشکده به انجام رسیده است، امید می­رود که این مجموعه در دوره مسئولیت جنابعالی از رشد و بالندگی بیش از پیش برخوردار شده و شاخص­های عمومی و اختصاصی و همچنین جایگاه آن در میان واحد­های متناظر در کشور ارتقاء یابد.

پیروزی شما را در انجام مأموریت­ها و تکالیف محوله از خداوند بزرگ خواستارم.

دکتر ایرج نظری

رئیس دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز

گفتنی است پیش از این دکتر محمد فکور عهده دار این مسئولیت بوده است .

خبر فوری: جشن ازدواج دانشجویی صد زوج در دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز