سه شنبه، 26 تیر 1397 - 14:19
- اندازه متن: + -  کد خبر: 13334صفحه نخست » اخبار معاونت هادوشنبه، 16 بهمن 1396 - 15:33
کشف و معدوم سازی بیش از 24 تن مواد غذایی فاسد و غیر مجاز در اهواز

کشف و معدوم سازی بیش از 24 تن مواد غذایی فاسد و غیر مجاز در اهوازبه گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت، برنامه جمع آوری مواد غذایی غیر مجاز درشهرستانهای تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز در حال اجرا می باشد.

رئیس مرکز بهداشت استان در این خصوص اذعان داشت:برنامه تشدید جمع آوری و معدوم سازی مواد غذایی غیر مجاز از ابتدای دی ماه سال جاری در شهرستان های تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی اهواز آغاز شده و همچنان ادامه دارد. در این برنامه 250 بازرس بهداشت محیط به صورت شبانه روزی از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی از جمله سوپرمارکت ها، رستوران ها و... بازدید می نمایند.

وی افزود: در این بازدیدها کارشناسان بهداشت محیط نسبت به جمع آوری و معدوم سازی مواد غذایی غیر مجاز از قبیل: کیک ها و کلوچه های فاقد مجوز، نان های بسته بندی بدون مجوز، ترشی ها، محصولات لبنی فاقد برچسب معتبر و محصولات مشکوک به فساد اقدام می کنند.

سلمان زاده تصریح کرد: از ابتدای طرح تاکنون 24790 کیلوگرم مواد غذایی مشکوک به فساد و غیر مجاز که سلامت مردم را در کوتاه مدت و بلند مدت تهدید می نماید، از دسترس خارج شده است.

معاون بهداشت دانشگاه ادامه داد: پیش از اجرای این طرح، برنامه های آموزشی، جلسات هماهنگی بین بخشی با ذینفعان از جمله: اصناف و اتحادیه ها برگزار شده و اطلاع رسانی های لازم در خصوص خودداری از عرضه محصولات غیر مجاز صورت گرفته است .

سلمان زاده در پایان گفت: در راستای جلوگیری از عرضه مواد غذایی غیر مجاز و بهبود وضعیت بهداشتی مراکز تهیه و توزیع، بیش از 535نفر از متصدیان این مراکز اخطاریه دریافت کرده اند که در صورت عدم رفع نواقص بهداشتی پس از مهلت تعیین شده، محل آن ها پلمب خواهد شد.

خبر فوری: دکتر سلمانزاده: تامین آب شرب، مهمترین مشکل حوزه سلامت استان