سه شنبه، 29 آبان 1397 - 12:39
- اندازه متن: + -  کد خبر: 13342صفحه نخست » اخبار شبکه های بهداشتسه شنبه، 17 بهمن 1396 - 15:06
کارگاه آموزشی " راههای پیشگیری از سرطان " در مدارس لالی

کارگاه آموزشی به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان لالی ، سه شنبه 17 بهمن ماه سال جاری کلاس آموزشی با موضوع راههای پیشگیری از سرطان در مدارس مقطع متوسطه با حضور مسئول و کارشناسان واحد پیشگیری و مبارزه با بیماریهای مرکز بهداشت شهرستان برگزار شد.

طی این کارگاه مسئول واحد پیشگیری و مبارزه با بیماریهای مرکز لالی اظهار داشت: بسیاری از سرطان ها قابل پیشگیری و ابتلا به آن قبل از وقوع بیماری، قابل پیش بینی است بنابراین با انجام معاینات مناسب و آزمون های غربالگری که بسیار مورد تاکید است، تشخیص بیماری و حتی درمان قطعی نیز وجود دارد.

در ادامه رستمی، حفظ وزن مناسب، جلوگیری از چاقی، محدود کردن غذاهای پرکالری، مصرف روزانه سبزی، میوه، حبوبات، غلات کامل و محدود کردن مصرف گوشت قرمز (نیم کیلو در هفته )، پخت صحیح گوشت، پرهیز از مصرف گوشتهای فرآوردی شده، استفاده از مکمل ویتامین D و کلسیم، فعالیت بدنی به مدت 30 دقیقه در طول روز و. .. را از اصول کلی پیشگیری از سرطان نام برد. وی به عواملی نظیر استرس در پیدایش بیماری سرطان اشاره کرد و گفت: افراد باید تلاش کنند تا استرس را از زندگی خود کم کرده و از کار کردن در مدت زمان طولانی پرهیز کنند.

در پایان کارشناس مسئول واحد پیشگیری و مبارزه با بیماریهای مرکز بهداشت لالی " خودمراقبتی " را مهمترین راهکار پیشگیری از ابتلا به بیماری سرطان عنوان کرد.

خبر فوری: هفتمین جلسه کارگروه سلامت و امنیت غذایی استان برگزار شد