چهارشنبه، 21 آذر 1397 - 16:06
- اندازه متن: + -  کد خبر: 13352صفحه نخست » اخبارجمعه، 20 بهمن 1396 - 18:54
افتتاح دو پروژه درمانی و آموزشی در شهرستان مسجدسلیمان در دهه مبارک فجر

افتتاح دو پروژه درمانی و آموزشی در شهرستان مسجدسلیمان در دهه مبارک فجر به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان مسجدسلیمان، دو پروژه درمانی، آموزشی در راستای اجرای طرح تحول نظام سلامت مرکز تصویر برداری M.R.I و خوابگاه دخترانه دانشجویی حضرت زهرا (س)  افتتاح شد.

دکتر سید احمد موسوی مدیر شبکه بهداشت و درمان مسجدسلیمان در این مراسم با اشاره به اینکه با توجه  به اینکه شهرستانهای مسجدسلیمان ، لالی، اندیکا و هفتکل فاقد دستگاه MRIمی باشند و اینکه بیشتر از ۷۵ درصد اعزام های بیماران به مرکز استان به خاطر نبود دستگاه تصویربرداری ام آر آی می باشد و این قضیه علی رغم خطراتی که در مسیر وجود دارد و لزوم تشخیص سریع بیماری  و  ارائه خدمات تشخیصی مناسب جهت بیماران این مرکز  افتتاح می شود،از طرفی با توجه به اینکه شهرستان مسجدسلیمان دارای مجتمع آموزش عالی سلامت بوده و در این مجتمع حدود ۱۰۰ دانشجو مشغول به تحصیل میباشند و نبود خوابگاه مناسب جهت دانشجویان دختر خوابگاه دخترانه با امکانات کامل جهت دانشجویان افتتاح گردید .

مدیر شبکه بهداشت و درمان مسجدسلیمان در ادامه اذعان داشت: مرکز M.R.I با اعتباری بالغ بر ۱۴۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ ریال (معادل چهارده میلیارد تومان ) و خوابگاه دانشجویی دخترانه حضرت زهرا (س) با اعتباری بالغ بر ۱۰۰۰۰۰۰۰۰۰ ریال (معادل یکصد میلیون تومان ) از محل اعتبارات دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز احداث شده است.

وی تصریح کرد: با توجه به اینکه دستگاه M.R.I یکی از بهترین و بروزترین دستگاههای موجود میباشد، مردم شریف شهرستانهای مسجدسلیمان، لالی ،اندیکا و هفتکل از این پس جهت دریافت خدمات پیشرفته میتوانند به این مرکز مراجعه کنند.

خبر فوری: مراسم تجلیل از بهورزان نمونه دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز به روایت تصویر