شنبه، 1 اردیبهشت 1397 - 16:13
- اندازه متن: + -  کد خبر: 13358صفحه نخست » اخبار بیمارستان هاشنبه، 21 بهمن 1396 - 10:23
افتتاح دو پروژه درمانی در بیمارستان آیت ا... طالقانی اهواز
همزمان با گرامیداشت ایام ا... دهه مبارک فجرانقلاب اسلامی مرکز مشاوره تحقیقات سوختگی و مهندسی بافت و سلولهای بنیادی بیمارستان سوانح وسوختگی آیت ا...طالقانی اهواز با حضور دکتراحدی قائم مقام رئیس دانشگاه علوم پزشکی در حوزه سلامت و جمعی از مدیران و مسئولین افتتاح گردید. طی این مراسم دکتربزرگ زاده رئیس بیمارستان با اشاره به نیازمندیهای حوزه سوختگی و سوانح، افزود: سالهاست که سوختگی به نگاه تازه و ویژه ای درحوزه درمان، پیشگیری وتوانبخشی نیازمند بوده است و از آنجا که این مرکز جمعیت چند میلیونی منطقه جنوب غرب کشور را تحت پوشش درمانی قرار می دهد، انجام مطالعات پژوهشی وتحقیقاتی که منجربه کاهش آمار مرگ ومیر، افزایش امید به حیات باکیفیت بیماران و افزایش ایمنی بیمار از ضرورتها واهداف مهم استراتژیک دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز می باشد، این بیمارستان افتخار دارد تا در گرامیداشت ایام ا...دهه مبارک فجر شاهد افتتاح و آغاز فعالیت مرکز تحقیقات سوختگی ،مهندسی بافت و سلولهای بنیادی باشد. وی افزود:این مرکز به منظورگسترش فعالیت های آموزشی وپژوهشی، توسعه علم وفن آوری با هدف ارتقای سطح علمی دانش پژوهان درزمینه سوختگی از پیشگیری تا بازتوانی (بررسی عوارض سوختگی) وتشکیل بافت سلولی می پردازد. بزرگ زاده از جمله اهداف مهم راه اندازی این مرکز را توسعه وبه کارگیری دانش در زمینه درمان سوختگی، جمع آوری مقالات وپژوهش های مربوط به سوختگی، برگزاری کارگاه های آموزشی، همکاری علمی با مراکز تحقیقاتی کشور، تشویق و جذب محققان در زمینه درمانهای سوختگی برشمرد. در ادامه دکتراحدی ضمن ابراز خشنودی از احداث مرکز یاد شده اعلام داشت: بیمارستان طالقانی اهواز با کاربری تخصصی وفوق تخصصی جراحی پلاستیک، ترمیمی، زیبایی، نقایص مادرزادی و...با تمام تجهیزات، نیروی انسانی و امکانات بهینه به فعالیت خود جهت ارائه خدمات درمانی ادامه خواهد داد تا نیاز اعزام بیماران به مراکزخارج استانی مرتفع گشته وارتقا وتوسعه فعالیت های در خور سلامت محقق گردد. دربخش دیگری احدی ضمن اشاره به اهمیت این مرکز به جهت کشت پوست، مهندسی بافت وسلولهای بنیادی و بهبود کیفیت درمان بیماران اظهارامیدواری وقول مساعد برای تامین منابع اعتباری بهره برداری ازفازدوم این مرکز اعلام نمودنددرادامه سرکارخانم دکترحسینی نژاد نیزمراتب تشکرازپیگیری وتاسیس مرکزمذکوراعلام نمود . در پایان دکتر قلمبر مدیر گروه جراحان پلاستیک ابراز داشت: این مرکزبه منظورگسترش فعالیت های آموزشی و پژوهشی،توسعه علم وفن آوری با هدف ارتقای سطح علمی دانش پژوهان درزمینه سوختگی و پیشگیری می پردازد و با استفاده ازفن آوری های پیشرفته وکارآمد به جا معه پزشکی ،پژوهشگران ،بیماران درسطح کشور، منطقه جنوب وجنوب غرب خدمات لازم را ارائه می کنند.

خبر فوری: جشن ازدواج دانشجویی صد زوج در دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز