صفحه اول    درباره وب دا    معرفی رئیس، معاونین و مدیران دانشگاه    تماس با ما  
پنجشنبه، 3 خرداد 1397 - 18:16   
  سرخط اخبار:  
- اندازه متن: + -  کد خبر: 13359صفحه نخست » اخبار معاونت هایکشنبه، 22 بهمن 1396 - 00:34
نشست بررسی و ارائه راهکارهای مشترک برای دستیابی به رشد اقتصادی ، تولید و اشتغال

نشست بررسی و ارائه راهکارهای مشترک برای دستیابی به رشد اقتصادی ، تولید و اشتغال به نقل از روابط عمومی معاونت غذا و داروی اهواز، نشست بررسی و ارائه راهکارهای مشترک برای دستیابی به رشد اقتصادی ، تولید و اشتغال در معاونت غذا و داروی اهواز تشکیل شد.

در ابتدا طی این نشست دکتر حسین برزگر معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز ضمن خوش آمدگویی و عرض تبریک به مناسبت ایام دهه پرفروغ فجر انقلاب اسلامی، هدف از تشکیل نشست را بررسی و ارائه راهکارهای مشترک برای دستیابی به رشد اقتصادی ، تولید و اشتغال دانست.

وی تاکید کرد: به دور از شعار می خواهیم به شعار سال، جامه عمل بپوشانیم و عملاً ثابت کنیم در کنار صنایع هستیم.

 دکتر برزگر با توجه به هم گرایی و اراده قوی مجموعه های دست اندرکار و همدلی بوجود آمده، ابراز امیدواری کردند در آینده نزدیک شاهد هم افزایی در رسیدن به اهداف اقتصاد مقاومتی در استان خوزستان خواهیم بود و در جهت کاهش موانع رشد اقتصادی در حوزه غذا و دارو بتوانیم گام های موثری را برداریم.

در ادامه اعضاء به بحث، بررسی و تبادل نظر در خصوص ایجاد شهرک تولید فرآورده های سلامت، تسهیل و کاهش زمان صدور مجوزها، استفاده از پتانسیل آزمایشگاه های صنایع ، همکار و مجاز، آموزشهای مشترک و کاربردی پرداختند.

اعضای این نشست نمایندگان امور اقتصادی استانداری خوزستان، اداره کل استاندارد ، سازمان جهاد کشاورزی ، اداره کل صنعت معدن و تجارت ، شرکت شهرک های صنعتی ، اتاق اصناف، سازمان محیط زیست و همچنین اعضای کمیته فنی صدور مجوز ساخت و بهره برداری معاونت غذا و دارو می باشند.

   
  

نظر شما:
نام:
پست الکترونیکی:
نظر
 
  کد امنیتی:
 
پربیننده ترین مطالب
 
 
 
::  صفحه اصلی ::  تماس با ما ::  پیوندها ::  نسخه موبایل ::  RSS ::  نسخه تلکس
تمامی حقوق این سایت متعلق به روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز میباشد
استفاده از مطالب سایت فقط با ذکر منبع مجاز می باشد
پشتیبانی توسط: خبرافزار
  خبر فوری: دکتر درستان: پیام‌رسان سلامت مهمترین بازوی سلامت و امنیت غذایی