شنبه، 1 اردیبهشت 1397 - 16:19
- اندازه متن: + -  کد خبر: 13365صفحه نخست » اخبار شبکه های بهداشتیکشنبه، 22 بهمن 1396 - 16:39
افتتاح خانه بهداشت شهید مدنی در ماهشهر
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان بندر ماهشهر در هفتمین روز از دهه مبارک فجر طی مراسمی با حضور مسئولین شهرستان خانه بهداشت شهید مدنی افتتاح شد. در این مراسم که با حضور دکتر پرویز میرزایی مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان بندر ماهشهر ، مهندس علی نوری معاون بهداشت شبکه و رئیس مرکز بهداشت شهرستان ماهشهر ،دکتر عبادی معاون فرماندار بندر ماهشهر ، سرکار خانم حسینی بخشدار مرکزی شهرستان ماهشهر و اعضای دهیاری و شورای روستایی شهرک مدنی و جمعی از مسئولین شبکه بهداشت و درمان ماهشهر برگزار شد ،مهندس علی نوری معاون بهداشت شبکه و رئیس مرکز بهداشت شهرستان بندر ماهشهر در سخنانی ضمن تبریک ایام الله دهه مبارک فجر و گرامیداشت یاد و خاطره امام راحل و شهدای انقلاب اسلامی افزود: خانه های بهداشت در روستاهها و مناطق محروم و دورافتاده با حضور بهورزان نقش مهمی در ارائه خدمات بهداشتی و سلامت مردم دارند. مهندس نوری اظهار داشت : در راستای اجرای برنامه تحول نظام سلامت در حوزه بهداشت و تکمیل شبکه ی ارائه خدمات سلامت در محدوده تحت پوشش شبکه بهداشت و درمان شهرستان ماهشهر این خانه بهداشت احداث گردیده است . وی در ادامه گفت : خانه بهداشت شهید مدنی شهرک مدنی از توابع شهرستان ماهشهر در مساحت ۷۵ متر مربع با اعتبار ۷۶۱ میلیون ریال ساخته شده است و کلیه خدمات بهداشتی اعم از مراقبت مادران باردار ،کودکان زیر8 سال ،مراقبت های سالمندان ،مشاوره های تغذیه ای و ....ارائه می گردد .

خبر فوری: جشن ازدواج دانشجویی صد زوج در دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز