دوشنبه، 30 بهمن 1396 - 10:14
- اندازه متن: + -  کد خبر: 13380صفحه نخست » اخبار شبکه های بهداشتچهارشنبه، 25 بهمن 1396 - 12:33
گشت و بازرسی از رستورانها و آشپزخانه های مرکز بهداشت غرب اهواز

گشت و بازرسی از رستورانها و آشپزخانه های مرکز بهداشت غرب اهوازمهندس مهرداد شریفی از گشت و بازرسی مشترک بازرسان مرکز بهداشت غرب اهواز به همراه نماینده تعزیرات و شبکه دامپزشکی از رستورانها و آشپزخانه های تحت پوشش خبر داد و در این خصوص گفت: بمنظور بررسی و ارزیابی وضعیت بهداشتی آشپزخانه ها و رستورانهای غرب اهواز، بازدید مشترکی توسط بازرسین دامپزشکی، تعزیرات حکومتی، مرکز بهداشت از این مراکز صورت پذیرفت.

وی اظهار داشت: طی این بازرسی ها بیش از 300 کیلو مواد غذایی مشکوک و غیر قابل مصرف ضبط و معدوم شد، از بین همه مکان‌هایی که باید از سوی بازرسان بهداشتی مورد بررسی قرار گیرند، رستوران‌ها و مراکز تهیه، طبخ و توزیع غذا، از اولویت و حساسیت بیشتری برخوردار هستند.

رئیس مرکز بهداشت غرب گفت: بمنظور دستیابی به محیط سالم و بدور از هرگونه آلودگی نظارت بر اجرای قوانین و مقرارت بهداشتی امری ضروری است.از این رو در کنار مقررات بهداشتی این مراکز همچون بهداشت فردی کارکنان، بهداشت ابزار کار، بهداشت ساختمان، عدم مصرف دخانیات درحین کار و ..رعایت موازین تغذیه ای نیز از اهمیت ویژه ای برخوردار است.

شریفی ضمن ابراز نگرانی از روشهای نادرست تغذیه ای مردم بیان کرد:متاسفانه گرایش به سمت غذاهای رستورانی از نوع سنتی و فست فودها و غذاهای بیرون بر روز به روز بیشتر می شود و افزایش مکانهای طبخ غذا در سطح شهر گواهی بر این ادعاست .

شریفی توصیه نمود: در رستوران‌ها و همه مراکز تهیه، طبخ و توزیع غذا علاوه بر رعایت موازین بهداشتی و استفاده از مواد اولیه با کیفیت و بهداشتی، لازم است الگوی تغذیه صحیح همچون محدود کردن غذاهای حاوی روغن زیاد، چربی، نمک و قند بالا، جایگزین کردن نوشابه های گازدار با نوشیدنی های سالم، ترویج مصرف لبنیات و میوه و سبزی سالم در کنار غذا (به عنوان پیش غذا) و ..نیز رعایت شود .

مهندس نظری سرپرست بهداشت محیط غرب اهواز نیز از تشدید بازدید ها در روزهای پایانی سال و نزدیک شدن به ایام نوروز، ورود مهمانان نوروزی و کاروانهای راهیان نور و همچنین تشکیل گشت های مشترک بازرسی یا کرد و از شهروندان خواست از خرید مواد غذایی از دستفروشان دوره گرد خودداری نموده و هرگونه تخلف بهداشتی را به سامانه 190 اطلاع دهند.

گفتنی است در این بازدید نماینده تعزیرات حکومتی استان جهت رسیدگی سریع به پرونده های تخلفات بهداشتی اعلام آمادگی نمود و از تشدید بازرسی ها و تشکیل گشت های بازرسی در این ایام ابراز خوشنودی نمود.

خبر فوری: انتصاب سرپرست جدید مرکز آموزشی درمانی امام خمینی(ره) اهواز