چهارشنبه، 28 شهریور 1397 - 00:42
- اندازه متن: + -  کد خبر: 13381صفحه نخست » اخبار معاونت هاچهارشنبه، 25 بهمن 1396 - 15:11
برگزاری اردوی جهادی توسط کانون فعالیت های جهادی در اسفندماه 96

برگزاری اردوی جهادی توسط کانون فعالیت های جهادی در اسفندماه 96کارگروه اردوهای جهادی به منظور برگزاری اردوی جهادی توسط کانون دانشجویی فعالیت های جهادی که قرار است در اسفندماه برگزار شود، تشکیل شد.

بنا به برنامه ریزی انجام شده کانون فعالیت های جهادی، اردوی جهادی ۱۰ روزه ای در اسفندماه سالجاری از  ۱۹ لغایت ۲۸ اسفندماه در منطقه سوسنگرد برگزار خواهد شد.

محمدکاظم میرابی زاده، دبیر کانون فعالیت های جهادی دانشگاه در کارگروه فعالیت های جهادی که دوشنبه ۲۳ بهمن ماه در دفتر معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه برگزار شد، گفت: طبق برنامه ریزی های انجام شده این اردوی جهادی در زمینه های دندانپزشکی، پزشکی، بهداشتی، فرهنگی و ... ارائه خدمت خواهد نمود.

تمامی اقدامات دندانپزشکی، ده گردشی در روستاها به منظور غربالگری توسط پزشکان عمومی، استقرار پزشکان متخصص، برپایی غرفه های فرهنگی و پاسخ به مسائل شرعی و ... از جمله برنامه های این اردو می باشد.

خبر فوری: اهداء 6 میلیارد ریالی بانوی نیکوکار به دانشگاه جهت ساخت مراکز بهداشتی