چهارشنبه، 30 خرداد 1397 - 16:01
- اندازه متن: + -  کد خبر: 13391صفحه نخست » اخبار معاونت هاشنبه، 28 بهمن 1396 - 13:09
سرپرست معاونت دانشجویی فرهنگی دانشگاه منصوب شد

سرپرست معاونت دانشجویی فرهنگی دانشگاه منصوب شدطی ابلاغی از سوی دکتر ایرج نظری رئیس دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز دکتر مسعود علی کرمی به سمت سرپرست معاونت دانشجویی فرهنگی دانشگاه منصوب شد.

متن این ابلاغ به شرح ذیل می باشد:

جناب آقای دکتر مسعود علی کرمی – عضو محترم هیأت علمی دانشگاه

با سلام و احترام،

در اجرای اختیارات حاصل از ابلاغ شماره 677/100 مورخ 11/07/1396 صادره از سوی مقام عالی وزارت برای اینجانب به ویژه مفاد بند 10 از ماده 5 آئین نامه جامع مدیریت دانشگاه­ها (مصوب شورای عالی انقلاب فرهنگی) و نظر به مراتب تعهد، دانش، تجربه و مسئولیت­پذیری که در جنابعالی سراغ می­رود، به موجب این ابلاغ به سمت سرپرست معاونت دانشجویی فرهنگی دانشگاه منصوب می­شوید.

به منظور آگاهی جنابعالی از محورهای اصلی و اولویت­های مورد نظر که برگرفته از اسناد بالادستی و نیازهای منطقه­ای می­باشند، انتظارات عمومی (یا میثاق مشترک دانشگاهیان) و اختصاصی به شرح پیوست اعلام می­شوند. بدیهی است در ارزیابی دوره­ای عملکرد آن معاونت میزان دستیابی به اهداف و برآورده شدن این انتظارات سهم مؤثری خواهند داشت.

ضمن ارج نهادن به تلاش­هایی که تاکنون در آن معاونت به انجام رسیده است، امید می­رود که این مجموعه در دوره مسئولیت جنابعالی از رشد و بالندگی بیش از پیش برخوردار شده و شاخص­های عمومی و اختصاصی آن و همچنین جایگاه معاونت در میان معاونت­های متناظر در کشور ارتقاء یابد.

دوام توفیق شما را از خداوند منان خواستارم.

دکتر ایرج نظری

رئیس دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز

گفتنی است پیش از این دکتر ساسان موگهی عهده دار این مسئولیت بوده است.

خبر فوری: برگزاری اولین مجمع سلامت شهرستان بندرماهشهر