صفحه اول    درباره وب دا    معرفی رئیس، معاونین و مدیران دانشگاه    تماس با ما  
چهارشنبه، 30 خرداد 1397 - 15:57   
  سرخط اخبار:  
- اندازه متن: + -  کد خبر: 13421صفحه نخست » اخبار ویژهچهارشنبه، 2 اسفند 1396 - 14:16
برگزاری 17 مناقصه تهیه، طبخ و توزیع غذا در سال 96 در واحدهای تابعه دانشگاه

برگزاری 17 مناقصه تهیه، طبخ و توزیع غذا در سال 96 در واحدهای تابعه دانشگاهبه گزارش روابط عمومی معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی اهواز، مهندس صادق مرادی مدیر امور پشتیبانی و رفاهی دانشگاه ضمن بیان این مطلب به تبیین جزییات و نحوه برگزاری مناقصات طبخ غذای واحدهای تابعه دانشگاه پرداخت و در تشریح روند برگزاری این مناقصات گفت: با توجه به آسیب شناسی سنوات گذشته و با هدف اجرای تمام و کمال ضوابط و مقررات مرتبط با موضوع در تقویم زمانی برگزاری مناقصات طبخ غذا، بازنگری به عمل آمد و تاریخ شروع قراردادها از ابتدای هر سال به ابتدای اسفند ماه تغییر یافت تا اختلالی درروند ارائه خدمات در ایام تعطیلات سال نو ایجاد نگردد.

وی افزود: اداره قراردادهای مدیریت امور پشتیبانی و رفاهی دانشگاه با هدف ارتقا کیفی خدمات و ایجاد فضای رقابتی بین پیمانکاران این حوزه، ارزیابی کیفی شرکت های متقاضی را با لحاظ شاخص هایی از قبیل سوابق اجرایی مرتبط شرکت با موضوع مناقصه، رضایت مندی در حوزه هایی که قبلاً شرکت در آنجا مشغول به فعالیت بوده، ارزیابی مالی، توان فنی و برنامه ریزی شرکت را در دستور کار قرار داده و رتبه بندی کیفی شرکت کنندگان را در 4 سطح اعتباری عملیاتی ساخت. بر این اساس شرکت هایی که دارای بالاترین امتیاز مکتسبه باشند مجاز به شرکت در تمام مناقصات واحدها بوده و شرکت هایی با امتیاز کمتر به مشارکت در مناقصات واحدهای کوچکتر محدود شدند.

مرادی در ادامه با اشاره به شرایط اخذ مجوز حضور در مناقصات دانشگاه اذعان داشت: در این ارزیابی بیش از 120 شرکت خدماتی مشارکت نمودند که از این تعداد 87 شرکت با کسب حدنصاب امتیاز، جواز حضور در مناقصه را اخذ کردند.

مدیر امور پشتیبانی و رفاهی دانشگاه تصریح کرد: مناقصات فوق الذکر پس از اخذ تاییدیه های لازم از واحدهای نظارتی و ارائه دعوت نامه به شرکت های مجاز و بارگزاری اطلاعات واحدها در سامانه مناقصه گران دانشگاه در تاریخ های 15 و 16 بهمن ماه سال جاری برگزار شد و در نهایت برندگان مناقصه معرفی شدند.

مرادی اظهار داشت: مجموع برآورد ریالی مناقصات تهیه، طبخ و توزیع غذا بالغ بر 260 میلیارد ریال بوده که بالاترین رقم مربوط به مراکز آموزشی درمانی امام خمینی (ره) و گلستان اهواز و کمترین رقم به بیمارستان حضرت رسول اکرم(ص)شبکه بهداشت و درمان رامشیر اختصاص یافته است.

وی ضمن اظهار امیدواری، بیان کرد: با برنامه ریزی، نظارت مفید، مؤثر و مستمر مدیران و کارشناسان تغذیه در واحدهای محیطی شاهد ارتقا کمی و کیفی خدمات غذایی و افزایش رضایت مندی بیماران، همراهان و پرسنل زحمتکش دانشگاه باشیم.

مرادی خاطرنشان ساخت: رقم اعلامی فوق بدون احتساب مناقصه طبخ غذای سلف سرویس معاونت فرهنگی دانشجویی بوده است و با توجه به متفاوت بودن تقویم زمانی قرارداد مذکور در آتیه نزدیک تشریفات قانونی آن اجرایی و برنده نهایی تا پایان اسفند ماه سال جاری به معاونت دانشجویی فرهنگی دانشگاه معرفی خواهد شد.

   
  

نظر شما:
نام:
پست الکترونیکی:
نظر
 
  کد امنیتی:
 
پربیننده ترین مطالب
 
 
 
::  صفحه اصلی ::  تماس با ما ::  پیوندها ::  نسخه موبایل ::  RSS ::  نسخه تلکس
تمامی حقوق این سایت متعلق به روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز میباشد
استفاده از مطالب سایت فقط با ذکر منبع مجاز می باشد
پشتیبانی توسط: خبرافزار
  خبر فوری: برگزاری اولین مجمع سلامت شهرستان بندرماهشهر