چهارشنبه، 30 خرداد 1397 - 16:00
- اندازه متن: + -  کد خبر: 13428صفحه نخست » اخبار بیمارستان هاجمعه، 4 اسفند 1396 - 08:20
برگزاری مسابقات ورزشی ویژه کارکنان دانشگاه بمناسبت دهه فجر

به گزارش روابط عمومی معاونت توسعه مدیریت ومنابع دانشگاه علوم پزشکی اهواز مسابقات ورزشی ویژه کارکنان بمناسبت گرامیداشت دهه فجر با حضور جمعی از کارکنان دانشگاه برگزار شد.

این مسابقات در راستای ارتقای سلامت کارکنان وتوسعه ی ورزش و باهمکاری ستادبزرگداشت دهه مبارک فجرانقلاب اسلامی دانشگاه در اواخر. بهمن ماه سال جاری در سالن ورزشی اداره رفاه و تربیت بدنی کارکنان و دانشکده پیراپزشکی برگزار شد.

در این مسابقات ورزشکاران در دو رشته  ورزشی دارت و تنیس روی میز و در دو بخش بانوان و آقایان در طی ۲ روز به رقابت پرداختند و نفرات اول تا سوم هر رشته مشخص ومعرفی شد. در پایان مسابقات و در رشته تنیس روی میز آقای دکتر محمد رضازاده از دانشکده دندانپزشکی مقام اول، آقای شاهپور سلیمانی از مدیریت عمرانی مقام دوم، آقای مهران پور بابادی از معاونت فرهنگی دانشجویی مقام سوم وآقای هادی پورساکی از مدیریت عمرانی موفق به کسب مقام چهارم شدند.

همچنین در رشته دارت مقام اول آقای صادق رحیم از معاونت فرهنگی دانشجویی، مقام دوم آقای سید احمد موسویان از هسته گزینش و مقام سوم مشترک توسط آقایان محمد علوانی از دانشکده دندانپزشکی و سعید ماجدی از مدیریت امور پشتیبانی و رفاهی بود. در بخش بانوان و در. رشته دارت نیز.

خانم ها الهام عبدویی از دانشکده توانبخشی مقام اول ،کبری عبامال از هسته گزینش مقام دوم و ملوک جعفری از. معاونت فرهنگی دانشجویی و الهام جعفری از دانشکده پیراپزشکی مقام سوم مشترک را کسب کردند. در رشته تنیس روی میز بانوان خانم ها آزاده رضایی از دانشکده پزشکی، نوشین حسینی از مرکزبهداشت باوی و شهین خسروی از دانشکده پیراپزشکی و مهری فروغی نسب از مدیریت عمرانی موفق به کسب مقام های اول تا سوم شدند.

گفتنی است در پایان این مسابقات طی مراسمی و با حضور جمعی از مسیولین دانشگاه به مقام آوران جوایزی اهدا شد.

خبر فوری: برگزاری اولین مجمع سلامت شهرستان بندرماهشهر