یکشنبه، 25 آذر 1397 - 03:23
- اندازه متن: + -  کد خبر: 13430صفحه نخست » اخبار دانشکده هاشنبه، 5 اسفند 1396 - 09:41
برگزاری ششمین همایش ملی ارتقای مدیریت اطلاعات سلامت در اهواز

برگزاری ششمین همایش ملی ارتقای مدیریت اطلاعات سلامت در اهوازچهارشنبه 2 اسفندماه 96، ششمین همایش ملی ارتقای مدیریت اطلاعات سلامت به همت دانشکده پیراپطشکی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز با حضور اعضاء معزز هیئت علمی دانشگاه ههای علوم پزشکی سراسر کشور در سالن همایش های مجتمع فرهنگی، ورزشی امام رضا (ع) در اهواز برگزار شد.

طی این همایش ملی دکتر رضا صفدری عضو هیات بورد مدیریت اطلاعات سلامت کشور با اشاره به اینکه برگزاری این همایش برای دانشگاه علوم پزشکی اهواز دستاورد بزرگی بشمار میرود اذعان داشت : امید وار هستیم برگزاری این گونه همایش ها بتواند در مقوله اصلاح ساختار بهداشت و درمان تحول ایجاد کند. خوشبختانه  وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی نیز با این فرآیند هم راستا است و از برگزاری این دسته از همایش ها حمایت کرده است چرا که خروجی این همایشات بسیار قابل ارزشگذاری و کانون توجه است.

وی در ادامه ضمن اشاره به دستاوردهای همایش ملی ارتقاء مدیریت سلامت، اظهار داشت: برنامه ریزی هایی که دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز در راستای برگزاری این همایش داشته است بیانگر این بوده است که به تناسب نیاز زمان، محور های همایش طراحی شده اند که امید است در خروجی این همایش بتوانیم به دستاوردهایی اشراف یابیم که می تواند به ارتقای نظام سلامت کشور کمک کند که در این راستا از طریق به کارگیری فناوری اطلاعات سلامت، موجبات ارتقای کیفیت خدمات و کاهش هزینه ها را در نظام سلامت کشور فراهم آورد.

صفدری در ادامه بر گویایی علم فناوری تاکید کرد و افزود: قطعا" علم فناوری اطلاعات پویاست و این نوید را بهمراه دارد که هر ساله برنامه ها با بهره گیری از زیرساخت ها، زمینه ارتقای بیشتر خدمات سلامت را فراهم کند و در بخش آموزش دستاوردها و پروتکل هایی در قالب رساله و پایان نامه وجود دارد که در ارتقای کیفیت مراقبت نقش ویژه ای دارد.

استاد دانشگاه علوم پزشکی تهران با اشاره به کاربرد های فناوری اطلاعات در بخش سلامت، گفت: فناوری اطلاعات طی چندین سطح در نظام سلامت نقش دارد، که لایه های سلولی و مولوکی می پردازد که گرایش های بایو انفورماتیک را در بر می گیرد، بعنوان لایه نخست بوده و بخش دیگر در سطح کلان نظام سلامت است که سیستم های پایش جریان کلی مراقبت را شامل می شود.

عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران در ادامه خاطر نشان ساخت: لایه های میانی مربوط به مدیریت جریان داده و افزایش اطمینان از صحت آنها، شامل پروتکل هایی است که مدیران اطلاعات سلامت دنبال می کنند.همچنین پروتکل ها برای سطوح سوم مراقبت های توانبخشی هم متاثر از فناوری اطلاعات شده است و انتظار می رود بتواند در سطح مدیریتی، ارتقای فرایند ارائه خدمت و کیفیت مراقبت ناشی از اعمال فناوری و پایش را داشته باشد.

وی تصریح کرد: در کشور ما پیش بینی یا امکان تعیین استعداد ابتلای افراد به برخی بیماری ها با کمک علم فناوری اطلاعات در برنامه قرار دارد و امید است در آینده نزدیک شاهد دستاوردهای خوبی در حوزه پیش بینی و تشخیص باشیم.
صفدری در خصوص کاهش هزینه های نیز اظهار کرد: ارتقای کیفیت خدمات مراقبت سلامت و کاهش هزینه ها با هم ارتباط مستقیم دارند و تنها راهکار برای تحقق این مهم استفاده از فناوری است که باید برخورداری از زیرساخت معتبر و جریان اطلاعاتی مطمئن را در نظر گرفت.

صفدری در پایان گفت: کاربرد های فناوری در تشخیص، کنترل وزن و زیبایی نیز نقش مهمی دارد.

خبر فوری: افتتاح مرکز پایش مراقبت های درمانی (MCMC) در استان خوزستان