چهارشنبه، 30 خرداد 1397 - 15:56
- اندازه متن: + -  کد خبر: 13431صفحه نخست » اخبار ویژهشنبه، 5 اسفند 1396 - 10:14

همایش ملی ارتقاء مدیریت اطلاعات سلامت، متناسب با نیازهای های مدیریت اطلاعات سلامت در بخش درمانچهارشنبه 2 اسفندماه 96، ششمین همایش ملی ارتقای مدیریت اطلاعات سلامت به همت دانشکده پیراپطشکی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز با حضور اعضاء معزز هیئت علمی دانشگاه ههای علوم پزشکی سراسر کشور در سالن همایش های مجتمع فرهنگی، ورزشی امام رضا (ع) در اهواز برگزار شد.

دکتر جواد زارعی در ابتدای این مراسم اذعان داشت: ششمین همایش ملی ارتقاء مدیریت اطلاعات سلامت با رویکرد توسعه سیستم‌های اطلاعات بیمارستانی، ‏پیشرفت‌ها و فرصت‌ها، 2 و 3 اسفندماه سال جاریطی دو روز متوالی در دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز برگزار شد.

وی در ادامه خاطر نشان کرد: این همایش با همکاری دفتر امور بیمارستانی و تعالی خدمات بالینی معاونت درمان وزارت بهداشت و گروه فناوری اطلاعات سلامت دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز آغاز بکار کرده است.

زارعی با اشاره به این مطلب که این همایش متناسب با نیازهای های مدیریت اطلاعات سلامت در بخش درماناست، افزود: در این همایش، کارشناسان حوزه مدیریت اطلاعات سلامت از بیمارستان ها و معاونت های درمان دانشگاه های علوم پزشکی سراسر کشور حضور یافته اند . شورای سیاست گذاری ششمین همایش که متشکل از اعضای هیات علمی گروه های مدیریت و فناوری اطلاعات سلامت در دانشگاه های علوم پزشکی منتخب کشور است، متناسب با نیازهای های مدیریت اطلاعات سلامت در بخش درمان، 13 محور را برای ششمین همایش انتخاب کردند.

دبیر علمی همایش در بخش دیگری به مقالات ارائه شده در این همایش اشاره کرد و اظهار داشت: 220 نفر از دانشگاههای مختلف سراسر کشور در این همایش ثبت نام کردند. بیش از 360 مقاله در 13 محور به دبیرخانه ارسال شد و پس از داوری 120 مقاله در قالب سخنرانی و پوستر پذیرفته شد.

گفتنی است این همایش ملی در سالن امام رضا (ع) شرکت ملی مناطق نفت خیز در اهواز در روزهای چهارشنبه و پنج شنبه در حال برگزاری است.

خبر فوری: برگزاری اولین مجمع سلامت شهرستان بندرماهشهر