یکشنبه، 25 آذر 1397 - 03:13
- اندازه متن: + -  کد خبر: 13438صفحه نخست » اخبار معاونت هاشنبه، 5 اسفند 1396 - 16:21
سرپرست معاونت اجرایی مرکز بهداشت استان خوزستان منصوب شد

سرپرست معاونت اجرایی مرکز بهداشت استان خوزستان منصوب شدبه گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت، دکتر شکرالله سلمان زاده معاون بهداشت دانشگاه و رئیس مرکز بهداشت استان در حکمی دکتر حسن فرج زاده بی بالان را به عنوان سرپرست معاونت اجرایی مرکز بهداشت استان خوزستان منصوب نمود.

در بخشی از این حکم خطاب به دکتر فرج زاده آمده است:

جناب آقای دکتر حسن فرج زاده بی بالان

با سلام و احترام

با عنایت به سوابق مدیریتی و مراتب علمی جنابعالی به موجب این ابلاغ به عنوان"سرپرست معاونت اجرایی مرکز بهداشت استان" منصوب می شوید. امید است با جدیت، پشتکار و در مشورت و تعامل با سایر مدیران و کارشناسان حوزه های مرتبط فنی و اجرایی  زمینه ارتقاء بیش از پیش سلامت عموم شهروندان را فراهم آورده و از تمامی ظرفیت های موجود و روش های نوین علمی برای رسیدن به این هدف استفاده نمایید. در پایان توفیقات جنابعالی را در انجام شایسته وظایف و با رعایت قانون مداری، اعتدال گرایی و منشور اخلاقی دولت تدبیر و امید مسئلت می نمایم. موفق و سر افراز باشید.

خبر فوری: افتتاح مرکز پایش مراقبت های درمانی (MCMC) در استان خوزستان