یکشنبه، 25 آذر 1397 - 03:01
- اندازه متن: + -  کد خبر: 13441صفحه نخست » اخبار ویژهیکشنبه، 6 اسفند 1396 - 13:50
برگزاری مراسم تکریم و معارفه معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه

برگزاری مراسم تکریم و معارفه معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاهیکشنبه 6 اسفندماه 1396 مراسم تکریم و معارفه معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز با حضور دکتر ایرج نظری رئیس دانشگاه، اعضای هیات رئیسه، روسای بیمارستان ها، دانشکده ها و کارکنان حوزه معاونت فرهنگی دانشجویی در سالن جلسات حوزه ریاست دانشگاه برگزار شد.

نظری گفت: پس از تغییر دولت و تفکرات حاکم بر سیستم فرهنگی بخش دانشجویی، نیاز به فعالیت های بسیار زیادی بود تا بتوان جایگاه فعلی را کسب کرد.

وی ادامه داد: طی 4 سال گذشته دکتر موگهی معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه با همراهی بقیه ارکان دانشگاه به صورت شبانه روزی در بخش فرهنگی و دانشجویی زحمات فراوانی کشید و باعث تحولات بزرگی در این حوزه شد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز افزود: فعالیت های بزرگی شروع شد و برخی فعالیت های قبلی دانشگاه در زمینه های مختلف نیز گسترش یافت و البته گزارشات نیز ارائه گردید.

نظری با اشاره به اینکه دکتر موگهی انسانی مسئولیت پذیر است یادآور شد: موگهی در حال حاضر نیز مسئولیت یکی از بزرگترین بیمارستان‌های دانشگاهی را تقبل کرده است که نشان از روحیه خدمت گزاری و مسئولیت پذیری ایشان دارد.

وی تصریح کرد: برای موگهی هیچگاه مهم نبوده که در کدام قسمت مشغول فعالیت باشد و وظیفه خود را همیشه به نحو احسن به سرانجام رسانده است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز در بخشی از صحبت های خود به دکتر کرمی معاون جدید فرهنگی دانشجویی دانشگاه اشاره کرد و گفت: دکتر کرمی از سوابق زیادی در حیطه دانشجویی دانشگاه برخوردار است و سال های سال در این زمینه فعالیت دارد.

نظری ادامه داد: سابقه مدیریتی معاونت غذا و دارو در کارنامه کرمی دیده می شود و همیشه با توجه به شخصیتی که دارد با بخش های مختلف تعاملات خوبی داشته است و امیدواریم در این جایگاه نیز با نوع نگاهی که به مسائل مختلف به خصوص در حیطه دانشجویی دارد، مثل همیشه سرافزار و سربلند باشد.

وی اظهار داشت: بخش دانشجویی حوزه ای بسیار حساس بوده و پیچیدگی های خاص خود را دارد که نیاز است تمامی کسانی که در جاهای مختلف دانشگاه مشغول فعالیت هستند، همکاری نزدیک و تنگاتنگی با این حوزه داشته باشند تا نهایتا دانشجویان با حداقل آسیب ها و حداکثر بهره برداری ها طی دوران تحصیلی خود مواجه شوند و از شادابی و سرزندگی بیشتری برخوردار گردند و موجبات ارتقاء علمی و فرهنگی برای آنها رقم بخورد.

نظری در پایان گفت: در حال حاضر دانشگاه با مشکلات مالی دست و پنجه نرم می کند و شرایط حساس و پیچیده ای دارد که قبول مسئولیت در نوع خود در این برهه زمانی ایثار و از خود گذشتگی می خواهد و وظیفه همه ماست که در این مسیر همراه و همگام دکتر موگهی و کرمی باشیم.

گفتنی است در حال حاضر دکتر موگهی سرپرستی بیمارستان امام خمینی (ره) را به عهده گرفته است.

خبر فوری: افتتاح مرکز پایش مراقبت های درمانی (MCMC) در استان خوزستان