صفحه اول    درباره وب دا    معرفی رئیس، معاونین و مدیران دانشگاه    تماس با ما  
شنبه، 31 شهریور 1397 - 03:38   
  سرخط اخبار:  
- اندازه متن: + -  کد خبر: 13496صفحه نخست » اخبار شبکه های بهداشتدوشنبه، 14 اسفند 1396 - 09:33
550 مورد نمونه برداری از مواد غذایی توسط کارشناسان بهداشت در غرب اهواز

550 مورد نمونه برداری از مواد غذایی توسط کارشناسان بهداشت در غرب اهواز مهندس مهرداد شریفی رئیس مرکز بهداشت غرب اهواز ضمن بیان این خبر از نظارت مستمر بر مراکز تهیه وتوزیع مواد غذایی و کنترل مواد غذایی توزیع شده در طول سال خبر داد و گفت: بالا بودن شاخص سطح سلامت افراد یک جامعه در گرو حفظ ایمنی، بهداشت وکیفیت مواد غذایی  مصرفی است می باشد و رعایت بهداشت مواد غذایی در مراحل تهیه، تولید، توزیع و عرضه موجب می شود تا ماده غذایی سالم با کیفیت بالا به دست مصرف کننده برسد.  

مهندس شریفی افزود: بهداشت مواد غذایی عبارت است از رعایت کلیه موازینی که در تولید، فرایند، نگهداری و عرضه مواد غذایی ضروری است تا ماده غذایی سالم و با کیفیت بالای بهداشتی به دست مصرف کنددگان برسد .

وی در این راستا بیان کرد: از روشهای کنترل مواد غذایی می توان به دو روش سنتی یعنی نظارت بر کنترل محصول نهایی مواد غذایی  و روش HACCP  یعنی تجزیه و تحلیل خطر و نقاط بحرانی که ناظر بر کنترل تولید مواد غذایی از مرحله تهیه مواد اولیه تا مرحله مصرف آن می باشد اشاره کرد .

وی ادامه داد: پیامد فساد و آلودگی غالبا پیدایش شرایطی در ماده غذایی است که مصرف آن خواه در کوتاه مدت و خواه درصورت تداوم مصرف، آثار نامطلوبی بر سلامت انسان می گذارد. شریفی ادامه داد تأمین سلامت غذا در کنار تلاش برای تهیه غذا اهمیتی دو چندان دارد . مسئولیت مهم دولت ها تأمین سلامت زنجیره غذایی از مزرعه تا سفره است و برای عملی کردن آن همکاری بین بخشی وسیعی لازم است.

شریفی افزود: پدیده جهانی شدن و افزایش سفر ها و توسعه گردشگری و همچنین افزایش مصرف غذا در خارج از منزل در جوامع مختلف، بیماریهای منتقله از غذا را به عنوان یک مشکل بهداشتی جهانی مطرح کرده است .

رئیس مرکز بهداشت غرب اهواز در این راستا اظهار داشت:  از ابتدای سال جاری تا کنون بیش از 550 مورد نمونه برداری  مواد غذایی از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی تحت پوشش غرب اهواز  انجام شده است و پس از آنالیز و انجام آزمایشات اقدامات اصلاحی جهت موارد نامطلوب صورت گرفته است .

شریفی در پایان گفت: در مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی چند عامل مهم شامل بهداشت مواد غذایی و استفاده از مواد اولیه سالم و با کیفیت ،رعایت بهداشت فردی پرسنل، رعایت بهداشت ابزار کار، بهداشت ساختمان باید رعایت شود تا مواد غذایی تحویل مصرف کننده برسد

رئیس مرکز بهداشت غرب در این خصوص به شهروندان توصیه کرد: از خرید موادغذایی از دوره گردان مواد غذایی و  واحدهای صنفی که مورد تایید مراجع بهداشتی نمی باشند خودداری نمایند ودرصورت مشاهده هر گونه تخلف بهداشتی در اصناف مواد غذایی بویژه اصناف حساس همچون رستورانها-قنادیها-فست فودها ونان فانتزی و.. مراتب را به سامانه 190اطلاع دهند.

 
   
  

نظر شما:
نام:
پست الکترونیکی:
نظر
 
  کد امنیتی:
 
پربیننده ترین مطالب
 
 
 
::  صفحه اصلی ::  تماس با ما ::  پیوندها ::  نسخه موبایل ::  RSS ::  نسخه تلکس
تمامی حقوق این سایت متعلق به روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز میباشد
استفاده از مطالب سایت فقط با ذکر منبع مجاز می باشد
پشتیبانی توسط: خبرافزار
  خبر فوری: نماینده مردم ماهشهر، امیدیه و هندیجان در مجلس شورای اسلامی از بیمارستان شهداء شهرستان هندیجان