یکشنبه، 25 آذر 1397 - 03:36
- اندازه متن: + -  کد خبر: 13497صفحه نخست » اخبار شبکه های بهداشتدوشنبه، 14 اسفند 1396 - 09:48
انتصاب سرپرست شبکه هبداشت و درمان شهرستان حمیدیه

طی ابلاغی از سوی دکتر ایرج نظری رئیس دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز دکتر مصطفی پاک مهر به سمت سرپرستی شبکه بهداشت و درمان شهرستان حمیدیه منصوب شد.

جناب آقای دکتر مصطفی پاک مهر – پزشک عمومی

موضوع: ابلاغ سرپرستی شبکه بهداشت و درمان شهرستان حمیدیه

با سلام و احترام،

نظر به مراتب تعهد، دانش، تجربه و مسئولیت­پذیری که در جنابعالی سراغ می­رود، به موجب این ابلاغ، با حفظ سمت و پست سازمانی کنونی، به سمت «سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان حمیدیه » منصوب می ­شوید. علاوه بر تاکید بر مراعات شرح وظایف مرتبط بر این عنوان سازمانی، به منظور آگاهی جنابعالی از محورهای اصلی و اولویت­های مورد نظر که برگرفته از اسناد بالا دستی و نیازهای منطقه­ای می­باشند، انتظارات عمومی (میثاق مشترک دانشگاهیان) و اختصاصی به شرح پیوست اعلام می شوند. بدیهی است در ارزیابی دوره ای عملکرد آن مدیریت، میزان دستیابی به اهداف و برآورده شدن این انتظارات سهم موثری خواهند داشت.

ضمن ارج نهادن به تلاش­هایی که تاکنون در آن شبکه به انجام رسیده است، امید می رود که این مجموعه در دوره مسئولیت جنابعالی از رشد و بالندگی بیش از پیش برخوردار­ شده و شاخص­های عمومی و اختصاصی آن و همچنین جایگاه شبکه در میان واحدهای متناظر ارتقاء یابد.

دوام توفیق شما را از خداوند منان خواستارم.

دکتر ایرج نظری

رئیس دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز