صفحه اول    درباره وب دا    معرفی رئیس، معاونین و مدیران دانشگاه    تماس با ما  
چهارشنبه، 30 خرداد 1397 - 15:54   
  سرخط اخبار:  
- اندازه متن: + -  کد خبر: 13500صفحه نخست » اخبار ویژهدوشنبه، 14 اسفند 1396 - 16:00
برگزاری نهمین جلسه شورای سلامت و امنیت غذایی استان خوزستان در سال 96

برگزاری نهمین جلسه شورای سلامت و امنیت غذایی استان خوزستان در سال 96به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه، نهمین جلسه شورای سلامت و امنیت غذایی استان خوزستان با حضور دکتر غلامرضا شریعتی استاندار خوزستان، دکتر ایرج نظری رئیس دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز و روسای ادارات عضو شورای سلامت با هدف ارائه گزارش معاونت بهداشت دانشگاه در خصوص آغاز مانور سلامت نوروزی، ببررسی مرگ و میر کودکان 59-1 ماهه به علت سوانح و حوادث، بررسی وضعیت ساماندهی فلرهای نفتی و... در سالن جلسات استانداری خوزستان برگزار شد.

دکتر ناصر ضیغمی معاون فنی مرکز بهداشت استان در ابتدای این جلسه اظهار داشت: هر ساله با نزدیک شدن به ایام تعطیلات نوروزی فعالیت برخی از مراکز تهیه، توزیع، عرضه و فروش مواد غذایی، اماکن اقامتی تفریحی و بین راهی، سرویس های بهداشتی در سطح شهر و در کنار جاده ها و ... به شدت افزایش می یابند، به همین دلیل کارشناسان بهداشت محیط دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز در این ایام به صورت ویژه مسئولیت نظارت، بازرسی و تامین شرایط بهداشتی در راستای ارتقای سطح سلامت و پیشگیری از بروز اپیدمی های منتقله از آب و غذا را بر عهده دارد.

ضیغمی افزود: هدف از اجرای این طرح، کنترل بهداشتی کلیه مراکز تهیه و توزیع و عرضه مواد غذایی ( به ویژه مراکزحساس) ، کلیه اماکن عمومی حساس به ویژه مهمانسراها ، هتلها، محل های اسکان موقت مسافرین، کنترل ایمنی آب و مواد غذایی در سطح عرضه و کنترل دخانیات به منظور کنترل و کاهش بیماری های واگیر و غیر واگیر مرتبط با آب و مواد غذایی میباشد

وی گفت: برنامه سلامت نوروزی  از پانزدهم  اسفندماه سال جاری آغاز و تا روز پانزدهم فروردین ماه سال 97، همراه با سراسر کشور اجرایی خواهد شد.

معاون فنی مرکز بهداشت استان تصریح کرد: 35 اکیپ  بازرسی  با حضور 265 پرسنل بهداشت محیط در حوزه تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور به صورت شبانه روزی با هدف حفظ و ارتقای سطح سلامت شهروندان و مسافران نوروزی در مشغول به فعالیت میشوند.

ضیغمی ادامه داد: 37600 مرکز تهیه و توزیع مواد غذایی و  اماکن عمومی  در استان در این طرح مورد بازرسی قرار می گیرند که از این تعداد، 17470 مرکز جزء صنوف حساس می باشند و انتظار می رود در طول اجرای برنامه 100 درصد این مراکز و اماکن مورد بازرسی قرار می گیرند.

معاون فنی مرکز بهداشت استان در پایان گفت: همکاری ارگان های فرابخشی مانند شهرداری ها و ادارات آب و فاضلاب و همچنین سازمان صنعت، معاون و تجارت، دامپزشکی و... جهت اجرای هرچه بهتر این طرح از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است و انتظار میرود در این خصوص اقدامات لازم را به عمل آورند.

   
  

نظر شما:
نام:
پست الکترونیکی:
نظر
 
  کد امنیتی:
 
پربیننده ترین مطالب
 
 
 
::  صفحه اصلی ::  تماس با ما ::  پیوندها ::  نسخه موبایل ::  RSS ::  نسخه تلکس
تمامی حقوق این سایت متعلق به روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز میباشد
استفاده از مطالب سایت فقط با ذکر منبع مجاز می باشد
پشتیبانی توسط: خبرافزار
  خبر فوری: برگزاری اولین مجمع سلامت شهرستان بندرماهشهر