یکشنبه، 25 آذر 1397 - 03:01
- اندازه متن: + -  کد خبر: 13503صفحه نخست » اخبار دانشکده هاسه شنبه، 15 اسفند 1396 - 14:56
دکتر تقوی از طراحی 5 پنل در سمینار دانشجویان داروسازی کشور خبر داد

دکتر تقوی از طراحی 5 پنل در سمینار دانشجویان داروسازی کشور خبر داددکتر تقوی مقدم دبیر بیست و یکمین سمینار دانشجویی در خصوص برنامه های طراحی شده در این سمینار، افزود: سعی شده است در این سمنار 5 پنل را طراحی و اجرا گردد.

دبیر علمی این سمینار تصریح کرد: حدود750مقاله از سراسر کشور به دبیر خانه سمینار ارسال شده است که این تعداد توسط 270داور بررسی شده و 344  مقاله حائز نمره قبولی برای ارائه در سمینار برگزیده شد.تعداد کارگاه های عملی در این سمینار 9 کارگاه در نظر گرفته شده است .

دکتر تقوی اظهار داشت: برای اولین بار در تاریخ  IPSS   ارائه به زبان انگلیسی در این سمینار انجام خواهد شد.

وی با اشاره به درنظر گرفتن ویژه نامه ای جهت شرکت کنندگان این سمینار، گفت: ویژه نامه ای که در سمینار برای شرکت کنندگان تدارک دیده شده است علمی ، صنفی می باشد.

در پنل آشنایی با بخش شرکت های داروسازیف از یکی ارز اساتید کشور فرانسه دعوت شده است که  برای شرکت کنندگان سخنرانی داشته باشد . 60عنوان کارگاه که توانایی ارائه در سمینار را داشتند بررسی شده و 20 عنوان از کارگاههای بسیار مفید را جهت ارائه در این سمینار برنامه ریزی کرده ایم .

تقوی مقدم با اشاره به کارگاه سال سازمان جهانی، اذعان داشت: کارگاه پوشش بهداشت همگانی و نقش دارو ساز در هفت دانشگاه بزرگ کشور برگزار گردید.از جمله تفاوت های این دوره با دوره ی قبل،در طول این ٩ماه برگزاری کارگاه سلامت همگانی که WHOمعرفی کرده است در چندین دانشکده بصورت همزمان در سراسر کشور بوده است.دعوت از شخصیت های بین المللی و برگزاری کارگاه های عملی بیشتر از دیگر تفاوت های این دوره می باشد.

خبر فوری: افتتاح مرکز پایش مراقبت های درمانی (MCMC) در استان خوزستان