یکشنبه، 25 آذر 1397 - 04:47
- اندازه متن: + -  کد خبر: 13517صفحه نخست » اخبار شبکه های بهداشتچهارشنبه، 16 اسفند 1396 - 15:47
برگزاری مراسم تکریم و معارفه مدیران شبکه بهداشت و درمان باغملک

برگزاری مراسم تکریم و معارفه مدیران شبکه بهداشت و درمان باغملکمراسم تکریم و معارفه مدیران شبکه بهداشت و درمان باغملک با حضور امام جمعه شهرستان، دکتر احدی قائم مقام رئیس دانشگاه علوم پزشکی اهواز،  دکتر حسین زاده مدیر دفتر رئیس دانشگاه و فرماندهان نظامی و انتظامی و تنی چند از مسئولین محلی برگزار گردید.

هاشمی نژاد امام جمعه شهرستان با تشریح مشکلات حوزه بهداشتی و درمانی گفت: یکی از چالش های آینده شهرستان این است که مسئولینی که خود مردم این موقعیت را در اختیارشان گذاشتند بیایند از همین مسیر دنبال انتقال تفکرات خود باشند.

وی ادامه داد: از طرف مردم، ما منتقد نقد حاکمیت هستیم اما نقد حاکمیت توسط حاکمیت چون مناسب نسیت با مشکل مواجه خواهیم شد و مردم ضربه خواهند خورد.

امام جمعه باغملک از تلاش های شبانه روزی دکتر شهریاری در امر ارائه خدمات بهداشتی و درمانی به مردم تقدیر و تشکر نمود.

در ادامه دکتر احدی قائم مقام رئیس دانشگاه در سخنانی مشکلات سلامت را نه کشوری دانست و نه قاره ای، بلکه جهانی است و امروزه افرادی سالم هستند که آب، غذا، خانواده، امنیت و اقتصاد سالم داشته باشند یعنی اگر آب سالم نباشد سلامتی وجود ندارد.

وی گفت: بشر امروزی بخاطر به دست آوردن زمین، آب و هوا یا در حال جنگ است و یا در حال تهیه و تولید تجهیزات جهت انجام جنگ می باشد.

احدی خاطرنشان کرد: مقوله سلامت چنان با اهمیت بوده که در دنیا هیچ کسی نمی تواند شاخصه های سلامت را تعریف کند چون چالش های بزرگی می تواند ایجادکند و تصمیم گیری با سازمان جهانی بهداشت می باشد.

قائم مقام رئیس دانشگاه گفت:در نیم قرن اخیر تغییراتی بوجود آمد که بیماری های غیرواگیر و اعصاب روان تحت عنوان بیماری های نوپدید بوجود آمد که نیاز مردم به آموزش های کافی بیشتر شده است و می بایست این آموزش ها تداوم داشته باشد تا دچار استرس نشوند و بتوانند بخشی از سلامت خود را تامین کنند.

احدی افزود: تحولات زیادی در حوزه اجتماعی صورت گرفته و امروزه با توجه به راه اندازی بیمارستان های تابعه، دسترسی به حوزه سلامت برای مردم بسیار آسان و ارزان شده است.

وی افزود: تجهیز و راه اندازی بیمارستان 96 تختخوابی باغملک و افتتاح آن در نیمه اول سال آینده در دستور کار جدی دانشگاه علوم پزشکی می باشد و به جرأت می توان گفت که وضعیت شهرستان ها به لحاظ زیر ساخت ها از مرکز استان بهتر است.

سپس تامرادیان معاونت فرماندار خدمات دکتر شهریاری را بسیار ماندگار و با ارزش دانست و گفت: دستگاه سلامت بسیار حائز اهمیت می باشد چون در پرورش انسان های سالم که محور توسعه پایدار می باشد نقش اساسی دارد.

در این مراسم سرگرد پاسدار احمدی فرمانده سپاه ناحیه باغملک، کانون بسیج جامعه پزشکی شهرستان را یکی از کانون های فعال استان نام برد.

وی گفت: مردم باغملک استحقاق خدمات بیشتری را دارند و شایسته نیست بیمارستان فرسوده ای داشته باشند و از جهت دیگر زیبنده نیست 8 سال از شروع بیمارستان جدید بگذرد ولی هنوز علی رغم وعده های داده شده افتتاح نشده باشد.

در این مراسم نظری مسئول دفتر نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی از زحمات و خدمات دکتر شهریاری و مجموعه بهداشت و درمان تقدیر نمود.

در ادامه دکتر شهریاری مدیر شبکه بهداشت و درمان باغملک با تشریح عملکرد کاری خود در حوزه بهداشت و درمان، کارهای انجام شده را حاصل تلاش همه همکاران دانست.

شهریاری افزود: تجهیز خانه های بهداشت، راه اندازی خانه بهداشت بارانگرد و تجهیز درمانگاه دو راهی اسلام آباد، میداوود، صیدون و همچنین تسریع در پیشرفت فیزیکی بیمارستان 96 تختخوابی از 35 درصد به 85 درصد، پیگیری مجوز درمانگاه سرآسیاب، واجل و همچنین شبانه روزی شدن درمانگاه قلعه تل، راه اندازی دستگاه رادیولوژی دیجیتجال و پرتابل، کلینیک تخصصی بیمارستان و تجهیز و تعمیر بخش های بیمارستان از جمله کارهایی بوده که انجام شده است.

در بخش دیگری از مراسم دکتر هژبرپور مدیر جدید شبکه بهداشت و درمان باغملک گفت: از حسن اعتماد رئیس دانشگاه و هیات رئیسه در خصوص انتصاب اینجانب در این مسئولیت تشکر و قدردانی را دارم و امیدوارم که بتوانم در این مسئولیت بزرگ با سربلندی بیرون بیایم و از مسئولین و همکاران انتظار می رود که با حمایت از این حقیر در حوزه بهداشت و درمان بتوانیم خدمتی به مردم شهید پرور شهرستان داشته باشیم.

در پایان ابلاغ دکتر هژبرپور و هدایایی از طرف ریاست دانشگاه به دکتر صادق شهریاری به پاس زحمات ایشان تقدیم گردید و همچنین هدایایی از طرف فرماندهی سپاه ناحیه باغملک، منطقه انتظامی، بخشدار مرکزی و کارکنان شبکه بهداشت و درمان باغملک به رسم یادبود تقدیم جناب دکتر شهریاری گردید.

خبر فوری: افتتاح مرکز پایش مراقبت های درمانی (MCMC) در استان خوزستان