شنبه، 31 شهریور 1397 - 04:43
- اندازه متن: + -  کد خبر: 13520صفحه نخست » اخبار شبکه های بهداشتچهارشنبه، 16 اسفند 1396 - 16:23
برگزاری پانزدهمین کمیته التور مرکز بهداشت غرب اهواز در سال 96

برگزاری پانزدهمین کمیته التور مرکز بهداشت غرب اهواز در سال 96 پانزدهمین کمیته التور مرکز بهداشت غرب اهواز در سال 96 با حضور رئیس مرکز بهداشت غرب اهواز، مسئولان واحدهای ستادی و کارشنان بیماریهای منتقله از آب و غذا در واحد پیشگیری از بیماریها و بهداشت محیط برگزار شد.

مهندس مهرداد شریفی، با بیان تحلیلی از اقدامات انجام شده در طول سال از مرکز بهداشت غرب اهواز در پیشگیری و کنترل بیماریهای منقله از آب و غذا، ارتقای آگاهی و بروز رسانی اطلاعات، دقت و ریزبینی در کشف بهنگام طغیانهای بیماری، رایزنی و پیگیری مشکلات مربوط به دستفروشان مواد غذایی، آبهای بشکه ای، برقراری ارتباطات موثر درون سازمانی، برون سازمانی ارتباط با سازمانها و ادارات - گروههای هدف، صنعت، کلینیکهای تخصصی، بیمارستانها  و...) پرداخت و بر ادامه وتشدید روند این اقدامات در سال آتی تاکید ورزید .

شریفی همچنین تشکیل جلسه با حضور رییس مرکز بهداشت، ریس بیمارستان ، مترون ها و مسئول واحد پیشگیری در بیمارستانها، مکاتبه با پزشکان در مطبها در مورد بیماریهای منتقله از آب وغذا، برسی نمونه ها از لحاظ کمی وکیفی، برگزاری کارگاه قبل از پیک های التور جهت گروههای درگیر و....‌بازدید نیروهای بهداشت محیط از بیمارستانها ،تهیه و تدارک وسایل آزمایشگاهی را از مهمترین اقدامات در زمینه التور عنوان کرد و با اشاره به حضور کارشناسان تغذیه در مراکز خدمات جامع سلامت، ارجاع موارد اسهالی( بویژه کودکان) را به این کارشناسان، جهت انجام مشاوره و مداخله تغذیه ای، مفید و ضروری دانست.

خبر فوری: نماینده مردم ماهشهر، امیدیه و هندیجان در مجلس شورای اسلامی از بیمارستان شهداء شهرستان هندیجان