یکشنبه، 3 تیر 1397 - 21:07
- اندازه متن: + -  کد خبر: 13522صفحه نخست » اخبار معاونت هاجمعه، 18 اسفند 1396 - 17:45
معاون فرهنگی و داشنجویی وزارت بهداشت با فعالان حوزه نشریات منطقه جنوب غرب در دانشگاه علوم پزشکی اهواز به گفتگو نشست

نشست معاون فرهنگی ودانشجویی وزارت بهداشت با فعالین نشریات منطقه جنوب غرب در اهوازبه گزارش روابط عمومی معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه، دکتر محمدرضا فراهانی، معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت بهمراه هیات همراه پس از بازدید یک روزه از دانشکده علوم پزشکی آبادان و نشست با مسئولین و دانشجویان آن دانشکده، همراه با دکتر ایرج نظری، رئیس دانشگاه علوم پزشکی اهواز و دکتر مسعود کرمی، معاون فرهنگی و دانشجویی، دکتر علی خدادادی رئیس سازمان هلال احمر خوزستان و مدیران معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه با فعالین نشریات منطقه جنوب غرب که برای شرکت در دومین کارگاه های آموزشی خانه نشریات دانشگاه های علوم پزشکی، در منطقه جنوب غرب به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی اهواز در حال برگزاری بود به گفتگو نشست.

در ابتدای جلسه معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه ضمن خیر مقدم به محضر میهمانان از توجه معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت به فعالیت های دانشجویی تشکر و قدر دانی کرد.

رز نعمتی نژاد دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی دزفول ونماینده خانه نشریات یکی از مشکلات نشریات را کمبود طراح در حوزه نشریات خواند و گفت امیدواریم که با استمرار کارگاه های آموزشی این مشکل برطرف شود.

کیمیا نادری دانشجوی دانشگاه علوم پزشکی لرستان، نشریات را یکی از ارکان اصلی دانشگاهی خواند و گفت نبود فضای نقادانه و آزادی بیان حوزه نشریات دانشجویی در برخی از دانشگاه ها یکی از مشکلات اساسی فعالان حوزه نشریات دانشجویی است.

وی یکی دیگر از مشکلات حوزه نشریات را عدم تخصیص بودجه کافی خواند و گفت :مشکلات متعددی در برگزاری کارگاه های آموزشی به علت عدم تامین اعتبار و تخصیص بودجه کافی وجود دارد.

نادری با اشاره به پایگاه های خبری مفدا در دانشگاه ها افزود: ایجاد پایگاه های خبری مفدا تاثیر منفی بر حوزه نشریات دانشجویی داشته است.

در ادمه این جلسه لیلا بیرونی، عضو شورای مرکزی خانه نشریات وزارت بهداشت و نماینده قطب جنوب غرب نیز با تاکید بر عدم وجود فضای نقادانه در برخی دانشگاه ها گفت: البته باید به رعایت اخلاق حرفه ای در نشریات توجه کرد و نباید نقد را با توهین اشتباه گرفت. محمد صابرقربانی، نماینده دانشجویی ناظر در شورای ناظر بر نشریات اهواز ضمن خوشامدگویی گفت: برگزاری کارگاه های خانه نشریات در استان ها یک اقدام مثبت و حرکتی رو به جلو خواهد بود.

قربانی ادامه داد: تعدد نشریات در برخی دانشگاه ها می تواند یکی دیگراز عوامل افت کیفیت نشریات باشد. پس از بیان صحبت های فعالین نشریات دانشجویی دانشجویان ، دکتر فراهانی در جمع آنان گفت: همه ما باید ظرفیت نقد پذیری را در خود تقویت کنیم و باید بدانیم در صورت داشتن فرهنگ درست، قطعا در همه زمینه ها رشد خواهیم داشت.

معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت افزود:ما گفت و گو را یاد نگرفته ایم و بجای مطالبه گری پرخاشگری می کنیم،ما شکاف های قوی مذهبی، فرهنگی و شغلی داریم و باید یادبگیریم برای ساختن آینده خوب نیاز به تساهل و گفت و گو داریم.

فراهانی با تاکید بر حفظ استقلال دانشگاه ها ادامه داد: زیربنای فرهنگ، اندیشه گرایی و تعقل است به گونه ای که اگر توجه کنیم آنقدر که در قرآن بر تعقل و خردورزی تاکید شده است در مسائل دیگر تاکید نشده تا جای که خداوند به "قلم" قسم یاد کرده است.

وی در ادامه جلسه گفت:در کنار تعدد نشریات می بایست به محتوای آنان نیز توجه کرد و اینکه برخی افراد یک نشریه بدون محتوا و صرفا بخاطر کسب امتیاز رای در انتخابات نشریات تولید می کنند یک کلاهبرداری فرهنگی است.

معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت در پاسخ به ادعای برخی فعالین نشریات مبنی برتاثیر منفی پایگاه های خبری مفدا بر نشریات دانشجویی گفت: دانشجویان نباید مفدا را رقیب خود بدانند بلکه می بایست از ظرفیت های موجود این پایگاه ها استفاده کنند و آن را مکمل خود بدانند، البته با توجه به نوپای این پایگاه های خبری ضعف های نیز در خبررسانی آن وجود داردکه سعی شده است این نقاط ضعف نیز برطرف شود.

خبر فوری: برگزاری اولین مجمع سلامت شهرستان بندرماهشهر