صفحه اول    درباره وب دا    معرفی رئیس، معاونین و مدیران دانشگاه    تماس با ما  
یکشنبه، 3 تیر 1397 - 21:06   
  سرخط اخبار:  
- اندازه متن: + -  کد خبر: 13530صفحه نخست » اخبار شبکه های بهداشتیکشنبه، 20 اسفند 1396 - 11:14
هشدار رئیس مرکز بهداشت غرب اهواز در مورد خرید آجیل و شرینی در آستانه عید نوروز

هشدار رئیس مرکز بهداشت غرب اهواز در مورد خرید آجیل و شرینی در آستانه عید نوروزرئیس مرکز بهداشت غرب اهواز، در آستانه ی عید باستانی نوروز، ضمن آرزوی سالی پر از توفیق،سلامت و شادکامی برای شهروندان عزیز، خبر از انجام بازرسی های ویژه از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی، آجیل و تنقلات فروشی های  غرب اهواز در جهت تامین و ارتقای سلامت شهروندان در ایام نوروز داد .

مهندس شریفی به شهروندان توصیه کرد: خرید آجیل و شیرینی  را از محلهای مجاز و مورد تایید مراجع بهداشتی، انجام دهند و به هیچ وجه از دستفروشان و دوره گردان خریداری نکنند .

وی با اشاره به اینکه با استفاده از بو و مزه آجیل و خشکبار،می توان به تازگی آن پی برد، تاکید کرد: ازخرید و مصرف  آجیل مانده و کپک زده اجتناب گردد.

رئیس مرکز بهداشت غرب همچنین خاطر نشان کرد: پس دادن رنگ آجیل ، نشان از غیر بهداشتی بودن و استفاده از رنگهای غیرمجاز در تولید آجیل دارد.

 شریفی افزود: گاهی سود جویان جهت پنهان کردن بوی بد و ترش آجیل و خشکبار ، نمک بیشتری استفاده می کنند. بنابراین علاوه بر توصیه های معمول برای اجتناب از مصرف زیاد نمک به منظور پیشگیری و کنترل بیماری های: افزایش فشارخون،  قلبی –عروقی  و...، شهروندان باید در خرید آجیل نمکین و شور،  این نکته را نیز مد نظر قرار دهند.

رئیس مرکز بهداشت غرب اذعان داشت: آجیل و خشکبار، قابلیت آلودگی با سموم قارچی مثل  آفلاتوکسین را دارد. از این رو در محصولات سنتی آجیل و خشکبار که به صورت روباز و فله عرضه می شود، احتمال آلودگی وجود دارد. وی، ابتلا به اسهال و دل درد شدید  را از علایم مسمومیت با آفلاتوکسین ذکر کرد.

مهندس شریفی افزود: باید آجیل و دانه های روغنی ، به اندازه مصرف خریداری شود و شرایط نگهداری و دمای مناسب رعایت و حتماً دور از رطوبت و نور مستقیم خورشید نگهداری شود تا از بروز آلودگی ثانویه بویژه فساد و کپک زدگی در آنها جلوگیری گردد . 

رییس مرکز بهداشت غرب اهواز، توصیه هایی نیز در مورد خرید و مصرف شیرینی برای شهروندان داشت. وگفت: در صورت تمایل به خرید شیرینی تر، اطمینان حاصل شود که در یخچال نگهداری شده و از بسته‌ بندی‌های مطلوب برخوردار باشد.

 شریفی مجوزهای بهداشتی، علامت استاندارد و درج مشخصات شیرینی پزی ( شامل نام، نشانی و  آرم مخصوص آن واحد بر روی بسته بندی)  را از نکات ضروری در هنگام خرید شیرینی دانست.

وی یک توصیه کلی در مورد همه مواد غذایی بسته بندی شده نیز داشت و تاکید کرد: در صورت عدم مشاهده مشخصات شامل: پروانه ساخت از وزارت بهداشت -تاریخ انقضا و تولید - شرایط نگهداری- نشانی کارخانه -درج علامت استاندارد و ... روی محصولات و یا آثار پاک شدگی مشخصات، از خرید آن ماده غذایی، اجتناب گردد.  در صورت مشاهده هرگونه تخلفات بهداشتی در حوزه غرب اهواز مراتب را به سامانه 190 ( سامانه شکایات مردمی) اطلاع دهند تا در کمترین زمان ممکن موردشکوایه تاحصول نتیجه از سوی کارشناسان بهداشت محیط غرب اهواز پیگیری شود.

   
  

نظر شما:
نام:
پست الکترونیکی:
نظر
 
  کد امنیتی:
 
پربیننده ترین مطالب
 
 
 
::  صفحه اصلی ::  تماس با ما ::  پیوندها ::  نسخه موبایل ::  RSS ::  نسخه تلکس
تمامی حقوق این سایت متعلق به روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز میباشد
استفاده از مطالب سایت فقط با ذکر منبع مجاز می باشد
پشتیبانی توسط: خبرافزار
  خبر فوری: برگزاری اولین مجمع سلامت شهرستان بندرماهشهر