یکشنبه، 25 آذر 1397 - 04:20
- اندازه متن: + -  کد خبر: 13531صفحه نخست » گزارش تصویرییکشنبه، 20 اسفند 1396 - 15:21
اولین مجمع سلامت استان خوزستان به روایت تصویر

اولین مجمع سلامت استان خوزستان به روایت تصویریکشنبه 20 اسفندماه 1396 اولین مجمع سلامت استان خوزستان با حضور دکتر سید محمدهادی ایازی معاون اجتماعی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، آیت ا... دکتر حیدری نماینده مردم خوزستان در مجلس خبرگان رهبری، دکتر شریعتی استاندار خوزستان، دکتر ایرج نظری رئیس دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز، هیات رئیسه دانشگاه، مدیران کل استان، فرمانداران، بخشداران، کارشناسان دستگاه های اجرایی، تشکل های مردم نهاد، خیرین عرصه سلامت و جمعی از اصحاب رسانه در سالن شهید هاشمی استانداری خوزستان برگزار شد.

خبر فوری: افتتاح مرکز پایش مراقبت های درمانی (MCMC) در استان خوزستان