یکشنبه، 25 آذر 1397 - 03:36
- اندازه متن: + -  کد خبر: 13535صفحه نخست » اخبار بیمارستان هایکشنبه، 20 اسفند 1396 - 19:08
بیمارستان گلستان اهواز آماده ارائه بهترین خدمات به بیماران در تعطیلات نوروز است. از این رو تدابیر لازم برای ارائه بهترین خدمات به بیماران و مصدومین احتمالی تصادف‌ها در ایام نوروز اتخاذ شده است.

اعلام آمادگی کامل بیمارستان گلستان جهت ارائه بهترین خدمات به بیماران در ایام نوروزبه گزارش روابط عمومی مرکز آموزشی درمانی گلستان، دکتر محمدعلی شیخی رئیس مرکز آموزشی در مانی گلستان ضمن ابراز امیدواری به اینکه هموطنان در سال جدید، در حین رانندگی احتیاط بیشتری را لحاظ نمایند تا کمترین مصدوم به بیمارستان ها انتقال یابد، گفت: بیمارستان گلستان که مرکز ارجاع بیماران بدحال با آسیب دیدگی مغزی و نخاعی در استان است، آمادگی کامل برای پذیرش و درمان بیماران را دارد.

عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز در ادامه بیان داشت: به تازگی یک پایگاه ویژه انتقال خون در بیمارستان گلستان مستقر شده است و با توجه به نیاز مبرمی که در همه‌ی گروه‌های خونی وجود دارد و روحیه‌ی ایثار، گذشت و فداکاری که از هموطنان سراغ داریم، از همه‌ی این بزرگواران دعوت بعمل می‌آید تا در اسرع وقت به اهداء خون اقدام نمایند تا با این کار خداپسندانه، زندگی را به همنوع خود هدیه داده باشند.

شیخی اذعان داشت: مجتمع اورژانس بیمارستان گلستان بعنوان مجهزترین و بزرگترین اورژانس استان، شامل شش بخش اورژانس عمومی حاد، جراحی، داخلی، کودکان، قلب و روانپزشکی است تا خدمات درمانی مورد نیاز، هرچه تخصصی‌تر و بهتر برای بیماران انجام گردد.

وی با اعلام اینکه در همه شیفت‌های بیمارستان گلستان، مدیر کشیک، پزشک مسئول فنی اورژانس، متخصصین طب اورژانس، ناظران پرستاری و کارشناسان روانشناسی در واحد رسیدگی به شکایات حضور دارند، افزود: از مردم و مراجعین گرامی انتظار می‌رود تا از حضور غیرضروری در هنگام درمان بیماران بر بالین آنها خودداری کنند و فقط در ساعات ملاقات به عیادت بیماران بیایند تا تمرکز کادر بیمارستان بر امور درمانی بیماران باشد.

شیخی گفت: مشکلات مربوط به درمان بیماران از طریق پزشک مسئول فنی اورژانس و ناظر پرستاری قابل پیگیری و حل و فصل است ضمن اینکه سامانه پیامکی 300072016 و پست الکترونیک Golestanhospital@ajums.ac.ir آمادۀ دریافت نظرات، پیشنهادها و انتقادات مراجعین محترم است.

وی اضافه کرد: کارشناسان روانشناسی و رسیدگی به شکایات که در اورژانس بیمارستان گلستان مستقر هستند، به صورت شبانه روز از بیماران و همراهان بیماران نظرسنجی به عمل می آورند.

رئیس بیمارستان گلستان ب اشاره به تجهیزات موجود در بیمارستان، ضمن بیان این مطلب که ارائه خدمات درمانی به کلیه کاروانهای راهیان نور و مصدومان تصادف ها بصورت رایگان انجام می گیرد، تصریح کرد: بیمارستان گلستان، مجهزترین مرکز تصویربرداری جنوب غرب کشور است و با دارا بودن یک دستگاه اِم.آر.آی، دو دستگاه سی.تی اسکن، شش دستگاه رادیولوژی، یک دستگاه پزشکی هسته‌ای و دو دستگاه آنژیوگرافی به بیماران خدمات ارائه می‌دهد.

وی همچنین با اشاره به فعالیت ۲۴ ساعته واحدهای پاراکلینیکی مرتبط با اورژانس از جمله آزمایشگاه، گفت: بیماران مبتلا به سرطان که در مرکز پرتودرمانی و شتاب دهنده بیمارستان گلستان که تنها مرکز درمان بیماران مبتلا به سرطان در جنوب و جنوب غرب کشور است نیز در ایام نوروز تحت درمان پرتودرمانی قرار خواهند گرفت.

خبر فوری: افتتاح مرکز پایش مراقبت های درمانی (MCMC) در استان خوزستان