دوشنبه، 29 مرداد 1397 - 19:51
- اندازه متن: + -  کد خبر: 13853صفحه نخست » اخبار شبکه های بهداشتچهارشنبه، 26 اردیبهشت 1397 - 13:16
تقدیر از تلاشهای ارزشمند ارائه شده در مرکز بهداشت غرب اهواز

مدیران اجرایی مرکز بهداشت غرب اهواز به پاس زحمات و رهنمودها ی ارزشمند رئیس مرکز بهداشت غرب در راستای ارتقاء برنامه های اجرایی در مراکز خدمات جامع سلامت و پایگاه های تحت پوشش که منتج به بهبود روند اجرای فرایندهای اجرایی شده است تقدیر شد.

گفتنی است برقراری نظم و انظباط اداری ،حضور به موقع پرسنل در محل کار، تسریع در انجام کار ارباب رجوع، افزایش سطح رضایتمندی در مراجعین و گیرندگان خدمت به دلیل ایجاد فضای فیزیکی مناسب و درخور شان کارکنان و مراجعین، ایجاد فضای مناسب از نظر وفاق و همدلی در بین پرسنل، ایجاد انگیزه در پرسنل و ترغیب جهت بهتر انجام دادن امور، وظایف محوله و.... از خدمات ارزنده وی بوده است که با اهدائ گل  تقدیر و تشکر شد.

خبر فوری: مجهز شدن مجتمع خوابگاهی گلستان به سیستم برق اضطراری