پنجشنبه، 3 خرداد 1397 - 17:56
- اندازه متن: + -  کد خبر: 13854صفحه نخست » اخبار شبکه های بهداشتچهارشنبه، 26 اردیبهشت 1397 - 13:28

اولین نشست سلامت شهرستان مسجدسلیمان با حضور معاون اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی اهوازبه گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان مسجد سلیمان، ۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۷ اولین نشست سلامت مسجدسلیمان با حضور معاون اجتماعی دانشگاه جندی شاپور اهواز، امام جمعه، فرماندار، مسئولین شهری، سازمانهای مردم نهاد و  بزرگان شهرستان در فرمانداری مسجدسلیمان برگزار گردید .

در ابتدای این جلسه رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان مسجدسلیمان عنوان کرد: سلامت مقوله ای فرابخشی است و همه نهادها وارگانها در آن نقش بسزایی دارند و فقط شبکه بهداشت متولی نیست ماباید دست به دست هم بدهیم و با همکاری همدیگر وضعیت شهر را تغییر دهیم.

موسوی ادامه داد: از جمله مشکلات این شهرستان فاضلابهای روباز که عامل بسیاری از بیماریها هستند، عدم توجه به بهداشت روان مقوله ای است که مغفول مانده و خودکشی های متعدد، اعتیاد، مسائل اجتماعی و… از جمله مسائل مهم در حوزه بهداشت روان که باید با جدیت بیشتری به انها پرداخته شود، آلودگی های زیست محیطی و جابجایی مناطق الوده در این شهرستان از دیگر مسائل مهمی است که احتیاج به نظارت بیشتری دارد.

رئیس شبکه بهداشت و درمان با اشاره به کمبود تجهیزات درمانی در شهرستان، افزود: در حوزه بهداشت و درمان با نبود تجهیزات درمانی مثل سی تی اسکن و… روبرو هستیم و همچنین با توجه به طولی بودن شهرستان به پایگاه های ۱۱۵ وهمچنین به جذب نیروی بیشتر نیاز داریم.

وی در بخش دیگری اذعان داشت: مجتمع آموزش عالی سلامت دچار کمبودها ومشکلاتی است که می شود با رفع این مشکلات و کاستی ها این مجموعه را گسترش و به یک مجتمع دانشگاهی پزشکی تبدیل کرد و مشکل دیگر در این شهرستان پروژه های بهداشتی نیمه تمام در این شهرستان است که بخاطر بهداشت و سلامت مردم باید هرچه سریعتر پیگیر و به سرانجام برسند.

در ادامه این نشست دکتر نوذر درستان معاون اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز در سخنانی اظهار داشت: امروزه عوامل پیشرفت وسربلندی هر کشوری توجه به سه مقوله امنیت،سلامت و آموزش باهم است و اگر هر کدام از این موارد نقض شود در زیرساختها وسلامت آن کشور اختلال بوجو می آید. ما امروزه نسبت به چهار دهه گذشته در حوزه بهداشت پیشرفت چشمگیری کرده ایم امروزه مرگ ومیر کاهش پیدا و وضعیت مرگ ومیر هم تغییر پیدا کرده است و عامل مرگ ومیر امروزه سرطانها، سکته های قلبی و مغزی ،حوادث جاده ای و…..است و علت اینکه سرطانها در گذشته کمتر بود چون موادغذایی سالم بود و دربحث زیست محیطی مشکلات امروزی را نداشتیم و مساله مهم دیگر هم این است که امروزه امید به زندگی هم نسبت به سالهای گذشته افزایش یافته است واین خیلی مهم وامیدوار کننده است .

درستان در ادامه خاطر نشان کرد: مولفه های موثر بر سلامت تنها در حوزه بهداشت ودرمان خلاصه نمی شود دیگر نهادها هم در این مقوله موثر هستند شهرداریها باید به آب سالم، فضای سبز، فاضلاب … نظارت داشته باشند. جهاد کشاورزی باید بر دوره های کاشت و برداشت موادغذایی نظارت دقیق داشته باشد، آموزش و پرورش باید بر افزایش وزن، کم تحرکی، ورزش، اعتیاد و…. نظارت و آموزش های لازم را بدهد.

وی در پایان افزود: با افزایش سن باید مواظب سلامتی خود باشیم و اول باید مدیر سالمی باشیم تا بتوانیم مواظب سلامتی دیگران باشیم و شعار امسال یعنی سلامتی برای همه درهمه جا را باید سرلوحه کارهای خود قرار دهیم.

خبر فوری: دکتر درستان: پیام‌رسان سلامت مهمترین بازوی سلامت و امنیت غذایی