چهارشنبه، 2 آبان 1397 - 04:51
- اندازه متن: + -  کد خبر: 13899صفحه نخست » اخبار معاونت هادوشنبه، 31 اردیبهشت 1397 - 15:42
برگزاری سی و یکمین کمیته فرعی مهندسی مشاغل در دانشگاه
سرپرست مدیریت توسعه سازمان وتحول اداری دانشگاه علوم پزشکی اهواز: 31 کمیته فرعی مهندسی مشاغل در سال 97 برگزار شده است.

به گزارش روابط عمومی معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی اهواز، روز دوشنبه 31 اردیبهشت ماه97 سی و یکمین کمیته فرعی مهندسی مشاغل با حضور امیدشیخی علیزاده مدیر توسعه سازمان و تحول اداری،لیدا زنگنه رئیس گروه مهندسی مشاغل ،کارشناسان توسعه تحول و رئیس امور اداری وکارشناس بیمارستان رازی در دفتر توسعه سازمان و تحول اداری دانشگاه برگزار شد.

سرپرست مدیریت توسعه سازمان و تحول اداری دانشگاه گفت: کمیته فرعی مهندسی مشاغل از سال83 تاکنون باهدف بررسی ارتقاء طبقات و رتبه های تا سطح پایه وارشد کارکنان تشکیل شده است.

امید شیخی علیزاده ادامه داد تشکیل کمیته های فرعی مهندسی مشاغل در راستای تمرکززدایی و تفویض اختیار به واحدهای تابعه از سوی وزارت متبوع به دانشگاه های علوم پزشکی سراسر کشور ابلاغ گردیده است.

وی همچنین اضافه کرد: برنامه ی کمیته های فرعی شش ماهه ی اول سال97 به واحدهای تابعه دانشگاه ابلاغ گردید که طی  برنامه زمانبندی، این کمیته ها از اول اردیبهشت ماه و بطور روزانه شروع وتا روز یکشنبه10 تیرماه ادامه خواهد داشت و  واحدهای تابعه در این کمیته ها  حضور پیدا می کنند.

علیزاده ادامه داد که این کمیته ها هر شش ماه یکبار برگزار می گردد و ارتقاء های طبقه و رتبه ی پایه و ارشد تا پایان شهریورماه سال جاری بررسی و تصویب می گردد.

سرپرست مدیریت توسعه سازمان و تحول اداری به کمیته اصلی مهندسی مشاغل اشاره کرد و گفت:این کمیته نیز باحضور اعضاء وبصورت ماهانه وجهت لحاظ مدرک تحصیلی کارکنان ،تغییر عنوان کارکنان و مدیران ،احتساب سابقه وتجربه انجام می گردد.

گفتنی است در سال 96 نیز 6841 مورد ارتقاء طبقه،498 مورد ارتقاء رتبه پایه و 587 مورد ارتقاء ارشد در جلسات کمیته فرعی مهندسی مشاغل مورد تصویب قرار گرفت.

خبر فوری: