پنجشنبه، 31 خرداد 1397 - 18:35
- اندازه متن: + -  کد خبر: 14011صفحه نخست » اخبارچهارشنبه، 23 خرداد 1397 - 12:02

بازدید میدانی رئیس مرکز بهداشت اندیمشک از تیم سلامت مرکز خدمات جامعه سلامت شهری و روستایی حسینیهبه گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان اندیمشک، مهندس عنافچه رئیس مرکز بهداشت شهرستان به همراه تیم کارشناسان از تیم سلامت مرکز خدمات جامعه سلامت شهری و روستایی حسینیه بازدید کردند.

عنافچه در بازدید خود از مرکز ضمن بررسی عملکرد فنی تیم سلامت، تجهیزات جدید و تعمیرات صورت گرفته را مورد بازدید قرار دادند. رئیس مرکز بهداشت در ادامه بازدید خود جلسه ای برگزار و وضعیت خانه‌های بهداشت را با تیم کارشناسان مورد تحلیل قرار دادند.

عنافچه در این جلسه عنوان کرد: خدمات سلامت باید بر اساس بسته خدمتی و متناسب با گروه‌های هدف با بهترین کیفیت انجام پذیرد و ارائه آموزش باید به زبان ساده و روشن در مورد سلامت آب آشامیدنی و فراورده‌های دامی و کشاورزی و جمع آوری و امحاء زباله‌ها به روستائیان باشد.

وی در پایان افزود: از دیگر فعالیت‌های نتیجه بخش، تشکیل جلسات توسط پزشک و بهورز با شورای اسلامی جهت همکاری و مشارکت در امر سلامت مردم روستا می‌باشد.

خبر فوری: برگزاری اولین مجمع سلامت شهرستان بندرماهشهر