سه شنبه، 4 تیر 1398 - 05:59
- اندازه متن: + -  کد خبر: 14021صفحه نخست » اخبار بیمارستان هادوشنبه، 28 خرداد 1397 - 12:31
تزریق ژل؛ راهی برای تسکین درد زانو
زانو درد یکی از شایع ترین موارد ناتوانی و زمین گیر شدن افراد است؛ ژل های تزریقی برای زانو معمولا تسکین دهنده درد هستند.

تزریق ژل؛ راهی برای تسکین درد زانوبه گزارش روابط عمومی مرکز آموزشی درمانی امام خمینی(ره) اهواز، از جمله مواردی که برای درمان زانو درد مورد توجه قرار گرفته، تزریق ژل در مفصل زانو است؛ این ژل ها به اشکال مختلف تجاری موجود است و معمولا طبق تجویز پزشک تزریق انجام می شود.

آنچه که در این میان اهمیت بسیاری دارد این است که به هیچ عنوان نباید از این ژل ها انتظار معجزه نداشته باشید. ژل های تزریقی برای زانو معمولا تسکین دهنده درد هستند و برای مواردی که آرتروز در حد ساییدگی متوسط مفصل زانو باشد، موثر خواهد بود.

اما اگر ساییدگی مفصل شدید و حاد باشد، تزریق این ژل تاثیری بر وضعیت درد نخواهد داشت. البته برخی بیماران به دلیل شدت درد ناچار می شوند برای تسکین درد زانو تزریق ژل ها را از پزشک خود دارند. اما در هر صورت نباید درباره اثر این ها اغراق کرد.

از طرف دیگر داروهایی در شبکه های ماهواره ای تبلیغ می شوند که درصد بیشتری از آن ها جنبه تجاری داشته و بسیاری نیز براساس استانداردهای مرکز فدرال داروها، به عنوان دارو محسوب نمی شوند.

این داروها معمولا بدون نسخه پزشک خریداری و بیشتر به عنوان مکمل و داروی تقویتی محسوب می شوند؛ بعضی از مکمل ها به دلیل دارا بودن ماده ای به نام متیل سولفنات، حالت مُسکن دارند.

در مواردی عنوان می شود که این داروها غضروف ساز اند؛ اما واقعیت این است که دارویی به عنوان داروی غضروف ساز وجود ندارد. بنابراین باید مراقب تبلیغات سوء این شبکه ها باشید.

خبر فوری: آزمون دکتری تخصصی Ph.D رشته های علوم پایه پزشکی بهداشت و تخصصی و داروسازی