دوشنبه، 29 مرداد 1397 - 19:53
- اندازه متن: + -  کد خبر: 14253صفحه نخست » اخبار شبکه های بهداشتیکشنبه، 21 مرداد 1397 - 11:35
پیشنهاد راه اندازی اتاق مادر کودک جهت شیردهی مادران در ادارات

پیشنهاد راه اندازی اتاق مادر کودک جهت شیردهی مادران در اداراتدر حاشیه نشست شورای اداری بمناسبت هفته ملی تغذیه با شیر مادر، مهندس مهرداد شریفی رئیس مرکز بهداشت غرب اهواز خواستار راه اندازی اتاق مادر کودک جهت شیردهی مادران در تمامی ادارات شد و گفت: فراهم بودن بستر مناسب حمایتی در جامعه و خانواده، یکی از حقوق اساسی مادران در راستای هدف ترویج تغذیه با شیر مادر است.

وی در این خصوص افزود: راه اندازی اتاق مادر کودک در ادارات گامی در جهت احترام به حقوق مادر و کودک و بازتاب مسئولیت پذیری اجتماعی سازمان در قبال شهروندان و رعایت حقوق شهروندی از سوی آنها باشد است.

شریفی خاطر نشان کرد: راه اندازی اتاقهای مادر و کودک در اماکن عمومی مثل پایانه های مسافربری، نمایشگاه بین المللی و دیگر اماکن عمومی ... یک ضرورت انکار ناپذیر است؛ شیردادن به کودک برحسب تقاضای کودک، در طول روز و شب باید انجام شود و مادر برای شیر دادن باید احساس آرامش و امنیت داشته باشد.

خبر فوری: مجهز شدن مجتمع خوابگاهی گلستان به سیستم برق اضطراری