دوشنبه، 29 مرداد 1397 - 19:53
- اندازه متن: + -  کد خبر: 14254صفحه نخست » اخبار بیمارستان هایکشنبه، 21 مرداد 1397 - 12:48
تیم فوتسال بیمارستان کودکان ابوذر فاتح رقابت های دانشگاه علوم پزشکی اهواز
تیم فوتسال بیمارستان کودکان ابوذر اهواز در مسابقات قهرمانی کارکنان دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز مقام اول را کسب کرد.

تیم فوتسال بیمارستان کودکان ابوذر فاتح رقابت های دانشگاه علوم پزشکی اهوازبه گزارش روابط عمومی مرکز آموزشی درمانی کودکان ابوذر، تیم فوتسال این مرکز موفق به کسب مقام قهرمانی در جام رمضان دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز شد.

در این دوره از مسابقات که به میزبانی تربیت بدنی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز در سالن شهید زکوی دانشگاه برگزار شد، در مجموع 16 تیم از واحدهای تابعه دانشگاه حضور داشتند که در 4 گروه 4 تیمی به رقابت برخاستند و در نهایت با قهرمانی تیم بیمارستان کودکان ابوذر پایان یافت.

رحمان سلامی مسئول کمیته ورزش کارکنان و مربی تیم فوتسال بیمارستان ابوذر و از بازیکنان باسابقه و پیشکسوت این تیم درخصوص کسب رتبه قهرمانی این دوره از مسابقات اظهار داشت: مسابقات فوتسال کارکنان دانشگاه با حضور 16 تیم از واحدهای تابعه دانشگاه در قالب 4 گروه 4 تیمی برگزار شد که در پایان این مسابقات تیم فوتسال بیمارستان ابوذر در بازی فینال با شکست تیم فوتسال بیمارستان سلامت توانست مقام قهرمانی این دوره از رقابتها را از آن خود کند و تیم های بیمارستان سلامت و بیمارستان سینا به ترتیب در رده های دوم تا سوم قرار گرفتند.

وی افزود: تمرین های مکرر و برنامه ریزی شده، قدرت بدنی بالا، داشتن انگیزه و پشتکار فراوان ، مهمترین عامل در کسب عنوان قهرمانی بازیکنان تیم بیمارستان ابوذر بوده است. امیدواریم با استمرار این رویه و آموزش های استاندارد، در جهت حفظ مقام قهرمانی کوشا باشیم.

مسئول کمیته ورزش کارکنان بیمارستان ابوذر ضمن اشاره به آثار مثبت ورزش در افزایش بهره وری و راندمان کاری کارکنان و نیز افزایش روحیه جمعی و کار تیمی در آنها گفت: تحقیقات بسیاری در زمینه تأثیر ورزش در کارکنان انجام شده است و نتیجه این تحقیقات نشان می دهد ورزش علاوه بر تأثیر مثبت بر سلامت جسمانی، در ارتقاء سلامت روانی نیز مؤثر می باشد و زمینه را برای بروز بهتر استعدادها فراهم می کند و شاخص های اعتماد به نفس و سازگاری اجتماعی را بهبود می بخشد.

سلامی ضمن تقدیر و تشکر از حضور مدیر بیمارستان ابوذر در تمرین ها و برگزاری مسابقات اظهار داشت: بدون شک حضور مدیریت بیمارستان و حمایت های وی، نقطه عطف دیگری در راه یافتن تیم فوتسال بیمارستان ابوذر به فینال مسابقات بوده است.

همچنین محسن آقاجری مربی دیگر تیم فوتسال بیمارستان ابوذر ضمن بیان اهمیت و ضرورت ورزش در کارکنان بیان داشت: از آنجا که توسعه ورزش در سازمان ها تأثیر بسزایی در سلامتی روح و روان و جسم کارکنان دارد و از طرفی فرسودگی شغلی بیشتر در شغل های مراقبتی به دلیل ماهیت استرس زای این مشاغل اتفاق می افتد بنابراین تمام سعی ما بر این است که با ایجاد امکانات برای فعالیت ورزشی در کارکنان بیمارستانها و کسب رضایت آنان، این نیروی انسانی، سالم و با انگیزه و خشنود در محیط کاری خود حاضر شوند.

آقاجری ادامه داد: فعالیت می تواند باعث بهبود سلامت عمومی کارمندان شود بنابراین به وسیله ورزش می توان ظرفیت کارمندان را در مقابله با فشارهای روانی در محل کار افزایش داد و سلامت عمومی آنان را تضمین کرد.

در پایان آقاجری کسب این افتخار را به تمامی بازیکنان تیم فوتسال، کادر فنی و همکاران بیمارستان ابوذر تبریک گفت.

گفتنی است تیم فوتسال بیمارستان ابوذر با درخشش بازیکنانی از جمله: رضاکریمی، محمد چراغی، صابر صادقی، علی کلاه کج، علی بابلی، امیر احمدی، احمد دغاغله، محمدرضا محمدی، حسین حمیدی، مهدی کریمیان، حسین چلداوی، سیدمحمد موسوی، مهدی کریمی، رضا شهنی و علیرضا معین زاده به مقام قهرمانی رسید.

خبر فوری: مجهز شدن مجتمع خوابگاهی گلستان به سیستم برق اضطراری