دوشنبه، 29 مرداد 1397 - 19:53
- اندازه متن: + -  کد خبر: 14255صفحه نخست » اخبار شبکه های بهداشتیکشنبه، 21 مرداد 1397 - 13:26
جلسه پیگیری مشکلات بهداشتی تاسیسات آبرسانی روستاهای شهرستان لالی

جلسه پیگیری مشکلات بهداشتی تاسیسات آبرسانی روستاهای شهرستان لالیبه گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان لالی، با توجه به شروع فصل تابستان و احتمال بروز بیماریهای روده ای، جلسه پیگیری مشکلات بهداشتی تاسیسات آبرسانی روستاهای تحت پوشش اداره آبفار، با حضور مهندس فریدون فرهادی رئیس مرکز بهداشت لالی، مهندس وهاب لطفی کارشناس مسئول واحد بهداشت محیط مرکز بهداشت  پرسنل بهداشت محیط و آبیاران روستاهای سطح شهرستان در محل سالن اجتماعات مرکز بهداشت لالی برگزار شد .

در ابتدای این جلسه مسئول بهداشت محیط مرکز بهداشت لالی ضمن تشریح وضعیت خشکسالی چند سال اخیر، اثر آن بر سلامت انسان و همچنین احتمال بروز و شیوع بیماریهای روده ای منتقله از آب، جایگاه آبدار بعنوان حساس ترین و مهم ترین فرد در راستای مقابله با بیماریهای منتقله از آب در تاسیسات نام برد و خواستار بالابردن نظارت آنها در این امر خطیر شدند .

در ادامه جلسه آموزش هایی توسط مهندس لطفی در خصوص راههای مقابله با بیماریهای روده ای، آمادگی مواجهه با بحران های طبیعی، نحوه شستشوی مخازن، نحوه کلر زنی در زمانهای مختلف به آبداران داده شد .

در پایان این جلسه ضمن بررسی مشکلات موجود و ارائه راهکار جهت تعامل هر چه بیشتر آبداران و پرسنل بهداشت محیط، مصوبات به شرح زیر مقرر گردید .

1) آبداران تا پایان پیک دوم بیماریهای روده ای نسبت به نگه داشتن کلر باقیمانده در حد مطلوب اقدامات لازم را اعمال نماید .

2) موارد شکستنی در تاسیسات های آبرسانی و شبکه توزیع را به مسئولین ذیربط در اداره آبفار گزارش دهند و تا حل موضوع پیگیری لازم صورت پذیرد .

3) لایروبی کلیه مخازن آب بصورت 6 ماه یکبار در دستور کار قرار گیرد و نتیجه به صورت مستندات تصویری به مرکز بهداشت شهرستان ارسال گردد .

4) آبدار بصورت ماهیانه شبکه های تحت پوشش را بازرسی و انشعابات غیر مجاز را گزارش نماید .

خبر فوری: مجهز شدن مجتمع خوابگاهی گلستان به سیستم برق اضطراری