شنبه، 26 آبان 1397 - 08:47
- اندازه متن: + -  کد خبر: 14419صفحه نخست » اخبار دانشکده هاشنبه، 24 شهریور 1397 - 15:42

کسب عنوان 1 درصد برتر داوران بین المللی ژورنال های مطرح دنیا توسط دکتر پروین عابدیبه گزارش روابط عمومی دانشکده پرستاری و مامایی، دکتر پروین عابدی عضو هیات علمی گروه مامایی دانشکده پرستاری و مامایی اهواز از طرف سایت publons  به عنوان 1 درصد برتر داوران بین المللی ژورنال های مطرح دنیا در حوزه Clinical Medicine در سال 2018 انتخاب شده اند. لازم به ذکر است که در حوزه Clinical Medicine تعداد 7 نفر از کشور عزیزمان ایران معرفی شده اند و خانم دکتر عابدی تنها فردی هستند که از دانشگاه علوم پژشکی جندی شاپور اهواز انتخاب شدند.

همچنین هدف سایت publons شفاف سازی روند داوری و معرفی مجلات با استانداردهای مناسب در داوری  به همه خوانندگان است. داوری هایی که توسط داوران بین المللی مجلات مطرح دنیا انجام می شود درpublons ثبت می گردد.

publons بصورت سالیانه اسامی افرادی را که به عنوان ۱%  برتر داوران برگزیده دنیا در حوزه های مختلف شناخته می شوند را اعلام می کند.

خبر فوری: برگزاری جلسههماهنگی در راستای اجرای مصوبات برنامه عملیاتی