شنبه، 31 شهریور 1397 - 04:30
- اندازه متن: + -  کد خبر: 14421صفحه نخست » اخبار شبکه های بهداشتیکشنبه، 25 شهریور 1397 - 09:11
انتصاب سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان رامشیر

انتصاب سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان رامشیربه گزارش وب دا خوزستان، طی ابلاغی از سوی رئیس دانشگاه علوم پزشکی اهواز، دکتر میثم صابری به سمت سرپرستی شبکه بهداشت و درمان شهرستان رامشیر منصوب شد.

متن این ابلاغ به شرح ذیل است:

با سلام و احترام،

نظر به مراتب تعهد، دانش، تجربه و مسئولیت­پذیری که در جنابعالی سراغ می­رود، به موجب این ابلاغ، به سمت «سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان رامشیر» منصوب می­شوید. علاوه بر تاکید بر مراعات شرح وظایف مترتب بر این عنوان سازمانی، به منظور آگاهی جنابعالی از محورهای اصلی و اولویت­های مورد نظر که برگرفته از اسناد بالا دستی و نیازهای منطقه­ای می­باشند، انتظارات عمومی (میثاق مشترک دانشگاهیان) و اختصاصی به شرح پیوست اعلام می شوند. بدیهی است در ارزیابی دوره ای عملکرد آن مدیریت، میزان دستیابی به اهداف و برآورده شدن این انتظارات سهم موثری خواهند داشت.

ضمن ارج نهادن به تلاش­هایی که تاکنون در آن شبکه به انجام رسیده است، امید می رود که این مجموعه در دوره مسئولیت جنابعالی از رشد و بالندگی بیش از پیش برخوردار­ شده و شاخص­های عمومی و اختصاصی آن و همچنین جایگاه شبکه در میان واحدهای متناظر ارتقاء یابد.

دوام توفیق شما را از خداوند منان خواستارم.

دکتر ایرج نظری

رئیس دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز

خبر فوری: نماینده مردم ماهشهر، امیدیه و هندیجان در مجلس شورای اسلامی از بیمارستان شهداء شهرستان هندیجان