شنبه، 26 آبان 1397 - 08:47
- اندازه متن: + -  کد خبر: 14423صفحه نخست » اخبار ویژهیکشنبه، 25 شهریور 1397 - 14:01
برگزاری کارگاه آموزشی توجیهی پیامگزاران سلامت استان در دانشگاه

برگزاری کارگاه آموزشی توجیهی پیامگزاران سلامت استان در دانشگاهبه گزارش روابط عمومی معاونت اجتماعی دانشگاه، یکشنبه 25 شهریورماه 1397 کارگاه آموزشی - توجیهی پیامگزاران سلامت دستگاه‌های عضو کارگروه سلامت و امنیت غذایی استان در سالن جلسات حوزه ریاست دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز برگزار گردید.

در ابتدای این جلسه مهندس الهام احمدپور سرپرست دبیرخانه کارگروه سلامت و امنیت غذایی استان ضمن خیر مقدم به حاضرین و بیان اهداف کارگاه به تبیین شرح وظایف پیامگزاران سلامت پرداخت.

در ادامه دکتر مهدی اقتصاد مدیر گروه آموزش و ارتقای سلامت معاونت اجتماعی دانشگاه به تشریح خود مراقبتی سازمانی پرداخت و گفت: کاهش ساعات غیبت از کار و افزایش بهره وری نیروی کار از دستاوردهای اجرای برنامه خودمراقبتی سازمانی می‌باشد.

سپس دکتر کوروش نعمانی مدیر گروه بیماری‌های غیر‌واگیر معاونت بهداشت، بسته خدمات پایه سلامت کارکنان دولت را ارائه داد.

نعمانی تاکید کرد: ضروریست کلیه سازمان‌ها ضمن تهیه برنامه عملیاتی اجرای بسته خدمات پایه سلامت کارکنان دولت بر اساس دستورالعمل موجود، نسبت به معرفی کارکنان خود به نزدیک‌ترین پایگاه بهداشتی در شهرها و خانه‌های بهداشت در روستاها اقدام نمایند.

گفتنی است در پایان دکتر نوذر درستان معاون اجتماعی دانشگاه ضمن تشکر از حضور نمایندگان ادارات عضو کارگروه و تاکید بر ضرورت ارائه گزارش دستگاه‌ها، از اقدامات صورت گرفته در خصوص اجرای برنامه‌های مذکور در کارگروه سلامت و امنیت غذایی استان به جمع بندی مطالب پرداخت.

خبر فوری: برگزاری جلسههماهنگی در راستای اجرای مصوبات برنامه عملیاتی