سه شنبه، 29 آبان 1397 - 12:00
- اندازه متن: + -  کد خبر: 14668صفحه نخست » اخبار ویژهدوشنبه، 30 مهر 1397 - 17:42
نشست هماهنگی اجرای طرح جامع مدیریت پسماند استان خوزستان

دوشنبه 30 مهر ماه 97، نشست هماهنگی اجرای طرح جامع مدیریت پسماند استان خوزستان با حضور هیآت آلمانی، نمایندگان سازمان حفاظت محیط زیست، جمعیت هلال احمر استان، و روسای دانشگاه ها و دانشکده های علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان خوزستان در سالن جلسات حوزه ریاست دانشگاه برگزار شد.

در ابتدای این جلسه دکتر نظری پسماند را یکی از حوزه های نظارتی و مهم مجموعه برشمرد و گفت: نظارت بر انجام سریع این زباله ها کاری بسیار مهم است چرا که دارای حجم کم ولی تعداد آنها زیاد است.

در بخش دیگری دکتر جعفرزاده عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی اهواز گفت: مطالعات جامع مدیریت پسماند استان خوزستان انجام شده و قابل استناد است.

وی در ادامه به نقش وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی برای عموم موارد دفع پسماند نقش نظارتی و برای پسماندهای حوزه های تابعه نقش نظارتی دارند.دانشگاه اتو کلاو کردن را توصیه کرده است ولی سازمان محیط زیست زباله سوزرا هم تایید می کند.

طی این جلسه بر واحدهای تابعه وزارت بهداشت جهت دفع پسماند واحدهای خود موظف به انتقاد قرداد با شهرداری هر منطقه انیز اشاره شد.

نشست هماهنگی اجرای طرح جامع مدیریت پسماند استان خوزستان

خبر فوری: هفتمین جلسه کارگروه سلامت و امنیت غذایی استان برگزار شد