سه شنبه، 4 تیر 1398 - 05:54
- اندازه متن: + -  کد خبر: 14749صفحه نخست » یادداشت دوشنبه، 14 آبان 1397 - 15:33
ارائه خدمات "دندانپزشکی و سلامت" در مرز چذابه توسط دانشگاهیان علوم پزشکی اهواز
امسال دانشگاهیان علوم پزشکی اهواز در اقدامی جهادی با حضور در مرز چذابه، خدمات دندانپزشکی و سلامت به زائرین اربعین حسینی ارائه می دهند.

ارائه خدمات به گزارش روابط عمومی معاونت فرهنگی دانشجویی دانشگاه، اربعین حسینی به مانند هر ساله با شکوه هر چه تمام‌تر در حال برگزاری است و این نسیم معنوی با حضور تک تک مردم از جای جای میهن وزیدن گرفته است.

امسال نیز همچون سالهای گذشته دانشگاهیان علوم پزشکی کشور در مسیر پیاده روی اربعین در قالب موکب‌هایی مستقر شدند و خدمات مختلفی را ارائه می‌دهند.

دانشجویان در کنار اساتید، اساتید در کنار کارمندان و در کل دانشگاهیان هر آنکه توانسته است قدمی بردارد، اینجا در موکب‌های دانشجویی حضور دارد و معنویت را رنگی نو بخشیده و در این دریای کثرت راه وحدت گرفته‌ است.

اینجا مرز چذابه است، یادآور رشادت جوانان وطن در هشت سال دفاع مقدس و این بار جوانانی غیور از دانشگاه علوم پزشکی اهواز اینجا حضور دارند تا حماسه رشادت را با یاری به زائران حضرت ابا عبدالله(ع) زنده نگه دارند.

حمزه منصوری دانشجوی علوم پزشکی اهواز و  عضو شورای مرکزی کانون فعالیت‌های جهادی در مرز چذابه به خبرنگار مفدا گفت: کانون فعالیت‌های جهادی دانشگاه علوم پزشکی اهواز و کانون هلال احمر این دانشگاه در اینجا مستقر هستند تا در حد توان بتوانند خدماتی را به زائران حسینی ارائه دهند.

وی ادامه داد: چهار یونیت هر روز، با حضور چهار دندانپزشک به همراه تمامی امکانات در اینجا مستقر هستند و تمام خدمات دندانپزشکی و همچنین دیگر خدمات سلامت را از روز شنبه پنجم آبان‌ماه تا پایان اربعین ارائه می‌دهند.

خبر فوری: آزمون دکتری تخصصی Ph.D رشته های علوم پایه پزشکی بهداشت و تخصصی و داروسازی