سه شنبه، 4 تیر 1398 - 06:18
- اندازه متن: + -  کد خبر: 14762صفحه نخست » اخبار دانشکده هاسه شنبه، 15 آبان 1397 - 00:01
برپایی ایستگاه سنجش سلامت به همت دانشجویان رشته کار درمانی در اهواز

برپایی ایستگاه سنجش سلامت به همت دانشجویان رشته کار درمانی در اهوازبه مناسبت روز جهانی کار درمانی 6 آبانماه سالجاری ایستگاههای سنجش سلامت در چهار نقطه شهر اهواز شامل بازار امام خمینی ( ره )، پارک زیتون، پارک 42 هکتاری دولت و میدان سوم کیانپارس با حضور برخی از اعضای هیئت علمی گروه کار درمانی و دانشجویان این رشته برپا شد .

این ایستگاه ها جهت معرفی رشته کار درمانی برپا شد که با استقبال خوب عموم مردم مواجه شد.

در این ایستگاه ها ضمن ارائه توضیحات لازم بصورت شفاهی، بروشور معرفی رشته و دیگر خدمات به شهروندان ارائه شد.

برپایی ایستگاه سنجش سلامت به همت دانشجویان رشته کار درمانی در اهواز

خبر فوری: آزمون دکتری تخصصی Ph.D رشته های علوم پایه پزشکی بهداشت و تخصصی و داروسازی