سه شنبه، 4 تیر 1398 - 06:56
- اندازه متن: + -  کد خبر: 14927صفحه نخست » اخبار ویژهسه شنبه، 20 آذر 1397 - 02:06
برگزاری جلسه "ایده های جوانان و مسئولین پاسخگو" در دانشکده پزشکی

برگزاری جلسه به گزارش روابط عمومی دانشکده پزشکی، دوشنبه 12 آذر ماه 97، جلسه ایده های جوانان و مسئولین پاسخگو" با موضوع بررسی فعالیتهای انجمن ها با حضور دکتر سیدیان رئیس دانشکده پزشکی، دکتر فروزان معاون تخصصی و فوق تخصصی، برخی از مشاورین رئیس دانشکده و جمعی از نمایندگان انجمن های علمی دانشکده پزشکی تشکیل شد.

در ادامه این جلسه دکتر سیدیان بیان داشت: انجمن های علمی از مهمترین مراکز در سطح هر دانشکده می باشند که می توانند نقش مهمی را در تعیین سطح علمی دانشکده ایفا می کنند. انجمن های علمی جهت ثمر بخش کردن فعالیت های خود باید در چارچوب ضوابط و قوانینی مشخص عمل کنند تا نتیجه ی فعالیت های آنها به طور موثر و مشهود باشد.

وی در بخش دیگری گفت: برگزاری کارگاه ها و دوره های مختلف با حضور اعضای هیات علمی نیزمی تواند سبب بهبود هرچه بیشتر این کارگاه ها و همچنین اعتبار بخشی آنها باشد.

عضو هیات علمی گروه گوارش دانشکده پزشکی افزود: فعالیت های انجمن های علمی باید هدف مند و منظم باشد تا  نتیجه ای عملی و قابل لمس حاصل شود. همکاری انجمن های علمی و گسترش فعالیت های آنها در دانشکده می تواند سبب افزایش سطح علمی دانشجویان،جذب بیشتر آنها و در نهایت کسب رتبه های بهتر علمی در آزمون های مختلف شود.

نمایندگان انجمن های مختلف ضمن بیان برنامه های انجام شده، ایده های پیش رو خود را بازگو کرده و گزارشی از عملکرد انجمن و فعالیتهای مربوطه را ارائه نمودند و با بیان مشکلات خود و محدودیت های پیش رو، بر لزوم افزایش حمایت های دانشکده جهت انجام فعالیت های گسترده تر تاکید کردند.
در ادامه علی ساکی،نماینده انجمن علمی دانشکده پزشکی ضمن بیان این مطلب که گسترش فعالیت های انجمن های علمی مستلزم وجود بستر هایی است که در صورت فرآهم شدن می توانند زمینه پیشرفت را فراهم سازند، اذعان داشت: در حال حاضر مشکل فضای فیزیکی و موضوعات مالی از جمله مسائل و مشکلات پیش رو بشمار میرود و برای اجرایی کردن بسیاری از برنامه های انجمن ها خواستار حمایت های مالی از سوی دانشکده هستیم.

در پایان دکتر سیدیان با اشاره به مشکلات انجمن های علمی، از اتخاذ تصمیماتی مبنی بر تقبل هزینه های انجمن ها و همچنین اختصاص فضای فیزیکی جداگانه و مستقل به آنها خبر داد.

خبر فوری: آزمون دکتری تخصصی Ph.D رشته های علوم پایه پزشکی بهداشت و تخصصی و داروسازی